ارزش دیدن که در حد سرگرمی هستن دیگه دینامیت مارمولک شادروان
شادروان چی بود من که پشیمون شدم دیدمش بی معنی بود طنز بود ولی نه در اون حد
🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادیچه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این جوری که تو همه رو دیدی فقط گزینه سریال طنز ایرانی قدیمیا که دیدی بری دوباره ببینی حالش هم بیشتره (برره / قهوه تلح / پاورچین / نقطه چین / گنج مظفر / باق مظفر / مرد هزار چهره / سه در چهار / خانه بدوش / متهم گریخت / پایتخت / نون خ / زیر خاکی / زیر اسمان شهر /جایزه بزرگ / دودکش / ترش و شیرین/ دزد پلیس / ساختمان پزشکان / )
شما مثل همسر من کلا درحال فیلم دیدنی و گمونم فیلم زده شدی 😀
دیگه چیز جالبتری نیست بهت معرفی کنیم
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.