2777
2789
منتظر قسمت جدیدم😂

من بعضی سکانس ها رو از اینستا میبینم 

خیلی خفن نیستا داستانش خوبه بنظرم ولی بازی بعضیشون جالب نیست بنظرم

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
ارزش دیدن که در حد سرگرمی هستن دیگه دینامیت مارمولک شادروان 

شادروان چی بود من که پشیمون شدم دیدمش بی معنی بود طنز بود ولی نه در اون حد

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جوری که تو همه رو دیدی فقط گزینه سریال طنز ایرانی قدیمیا که دیدی بری دوباره ببینی حالش هم بیشتره (برره / قهوه تلح / پاورچین / نقطه چین / گنج مظفر / باق مظفر / مرد هزار چهره / سه در چهار / خانه بدوش / متهم گریخت / پایتخت / نون خ / زیر خاکی / زیر اسمان شهر /جایزه بزرگ / دودکش / ترش و شیرین/ دزد  پلیس / ساختمان پزشکان / )

منتظر قسمت جدیدم😂

شما مثل همسر من کلا درحال فیلم دیدنی و گمونم فیلم زده شدی 😀

دیگه چیز جالبتری نیست بهت معرفی کنیم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
این جوری که تو همه رو دیدی فقط گزینه سریال طنز ایرانی قدیمیا که دیدی بری دوباره ببینی حالش هم بیشتره ...

اوووو😂😂یه سینمایی خواستم ببینم امشب حوصلم سر رفته

☠️
اره پژمان جمشیدی خیلی بد بازی میکنه

فقط بهنام تشکر و مرجانه گلچین😍

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱