2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالتون رو همینجا مطرح کنید پاسخگو هستم 

دندونم رو امروز امروز عصب کشی کردم بعدشم کامپوزیت میتونم امشب مسواک بزنم یا باتوجه ب اینکه عصبی کشی شده ن؟

من کی ام؟! شبنمی در دریای بی پایان تو💫
سوالتون رو همینجا مطرح کنید پاسخگو هستم 

موقع شستن دهنم داخل سینکه جفت صندلی ، لبام رو اشتباهی زدم ب اون سینک شست و شو ، مشکلی پیش نمیاد؟ باتوجه ب اینکه همه شست و شو میدن دهنشون رو

دندونم رو امروز امروز عصب کشی کردم بعدشم کامپوزیت میتونم امشب مسواک بزنم یا باتوجه ب اینکه عصبی کشی ...

اره مشکلی نداره مسواک بزنید اگه لثه و دندان حساسی دارین از خمیر دندان ضد حساسیت استفاده کنید 

فقط غذای رنگ دار نخورید کامپوزیتتون رنگ میگیره و اینکه تا 2ساعت هم به دندونی که عصب کشی و با مواد کامپوزیت ترمیم شده فشار نیارید به آرامی اون ناحیه ترمیم شده رو مسواک بزنین واسه ضدعفونی هم از آب نمک ولرم به جای دهانشویه استفاده کنید غذای سفت و چیزای جویدنی هم نخوردید تا 2ساعتی یه غذای نرم خورده بشه بهتره درصورت درد شدید هم از یه ژلوفن برای تسکین درد میتونین استفاده کنید 

موقع شستن دهنم داخل سینکه جفت صندلی ، لبام رو اشتباهی زدم ب اون سینک شست و شو ، مشکلی پیش نمیاد؟ بات ...

نه عزیزم هیچ مشکلی نداره شستشوی دهان واسه حذف بزاق و خون هست تمام تجهیزات دندان پزشکی استریل شده هست معمولا افراد کمی از اون کاسه کراشوار استفاده میکنن درصورت نیاز 

نگران نباشید 

بله بفرمایید 

راستش من چند تا از دندونام رو عصب کشی کردم 

فک بالا ام هست الان حدود چهل رو میشه و یک هفته بعد برای تراش و قالبگیری روکش میرم 

برای روکش اینکه میگن دیرتر روکش بذارید درسته؟

اره مشکلی نداره مسواک بزنید اگه لثه و دندان حساسی دارین از خمیر دندان ضد حساسیت استفاده کنید  ...

مرسی عزیزم . اره دو ساعت اول حتی ابم نخوردم، شیش ساعت گذشته تقریبا. کلا غذای رنگدار نخورم یا همین چند ساعت منظورتونه؟

بله بفرمایید 

و دوتا از دندونام ترمیم شده گاهی آب خنک یا غذا میخورم درد میگیره دکتر برام خمیردندان ضدحساسیت و دهانشویه تجویز کرد کمتر شده اما کامل برطرف نشده 

به نظرتون چیکارکنم ممکنه نیاز به عصب کشی باشع؟

و ببخشید 

در حالت عادی هرروز باید دهانشویه استفاده بشه؟؟

نه عزیزم هیچ مشکلی نداره شستشوی دهان واسه حذف بزاق و خون هست تمام تجهیزات دندان پزشکی استریل شده هست ...

درسته، اما اون سینک رو نمیدونستم ضد عفونی میشه یا ن، گفتم از طریق بزاق مشکلی پیش نیاد. ممنون⁦❤️⁩

راستش من چند تا از دندونام رو عصب کشی کردم  فک بالا ام هست الان حدود چهل رو میشه و یک هفته بعد ...

بله عزيزم روکش معلولا 2هفته یا 3هفته طول میکشه بستگی داره چندتا دندون باشه و اینکه لابراتور کی تحویل روکش بده 

باید جای بخیه و درد عصب کشی کاملا خوب و ترمیم بشه با این حساب که چندتا دندون هم بوده یه بار دیگه قبل از اینکه روکش رو بذارین توسط دکتر معاینه میشید ببینن عمق عصب کشی چجوری بوده 

تمام اینا بستگی به لابراتورها و تحویل روکش داره. نگران این مسله نباشین 

درسته، اما اون سینک رو نمیدونستم ضد عفونی میشه یا ن، گفتم از طریق بزاق مشکلی پیش نیاد. ممنون⁦❤️⁩

نه اصلا نگران نباشد تمام تجهیزات استریل میشه قبل اومدن و رفتن بیمار