2777
2789
عنوان

خوردن ماست و خیار در بارداری

15061 بازدید | 23 پست

سلام شبتون بخیر،من الان هفته ۱۲هستم روزانه ۱کاسه ماستو خیار میخورم و اگ نخورم همش تو فکرش میمونم😑😑

الان شنیدم میگن سردیه ضرر داره کسی بوده مث من باشه؟؟؟؟

خدايا شكرت 🌈

نه نترس هیچی نمیشه 

من بیچاره دیابت داشتم از هفته ی پنج انسولین میزدم 

کلی حسرت و محرومیت کشیدم 

هرشبم یه کاسه ماست و خیار و کدو میخوردم و کلیییی کاهو بخاطر قندم 

دیگه با نفرت قورت میدادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجان خودتون هیچی مضر نیست فقط نباید افراط داخلش داشته باشی مثلا اگه سردی میخوری یکم نبات با آبجوش هم بخور یا چند تا دونه خرما یا تو غذاهات سیر هم استفاده کن ،اتفاقا لبنیات خیلی مهمه تو بارداری هر روز باید استفاده بشه 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

من فقط ماست اسفناج میتونم بخورم از ماست خالی بدم میاد از اول بارداریم اینطوری شدم ولی شیر با خرما رو خیلی دوس دارم ،حتما دوتا لیوان رو باید بخورم و چند باری هم خرما باید بخورم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

نوش جون خودت و گوارای وجود نی نی. فقط گلم بهتره لبنیات کم چرب استفاده کنی. راستی تهوع نداری؟

اره کم چرب استفاده میکنم 

تا قبل ۱۲هفته اصن اشتها نداشتم و فقط میوردم بالا، ۵کیلو کم کردم ولی از ۱۲ب بعد خدارووووشکر خبری نیست کمتر اذیتم ولی بازم گاهی میگیره🤐

خدايا شكرت 🌈
اره کم چرب استفاده میکنم  تا قبل ۱۲هفته اصن اشتها نداشتم و فقط میوردم بالا، ۵کیلو کم کردم ولی ...

خوب کاری میکنی عزیزم. وای این تهوع لعنتی😕😕😕

پدر منم در آورده. الان تو ۱۳ هفته ام چند روز خیلی خوب بودم باز از دیشب یه بند تهوع دارم.

الهی نی نی رو صحیح و سلامت بغل بگیری گلم

من ب ماست نمکو آبلیمو میزنم

دختر حداقل اب لیمو رو نزن 😅 بفکر معدت هم باش خدایی نکرده سردی بدنت میگیره داغونت میکنه ها یا حداقل یه نیم ساعت بعدش یکم گرمی هم بخور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

خوب کاری میکنی عزیزم. وای این تهوع لعنتی😕😕😕 پدر منم در آورده. الان تو ۱۳ هفته ام چند روز خیلی خو ...

مرسی عزیزم عب نداره تموم میشه میاد تو بغلت همه اینا یادمون میره ذوووق اون روزا رو دارم🥺🥺😍😍😍😍

خدايا شكرت 🌈
خوب کاری میکنی عزیزم. وای این تهوع لعنتی😕😕😕 پدر منم در آورده. الان تو ۱۳ هفته ام چند روز خیلی خو ...

وااا همین الان گفتم تهوع ندارم شرووووع شد دوباره🤕🤕😰

خدايا شكرت 🌈