2777
2789

عصبانیت بی دلیل نمیشه شاید یه درده پنهانه، یعنی دردی که خوده ادمم میخاد منکرش شه ولی مغز نه، برو یه جای خلوت یه دل سیر گریه کن با خدای خودت حرف بزن یا حتی دو رکعت نماز بخون خود بخود اشکت میاد و کم کم اروم میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبانیت بی دلیل نمیشه شاید یه درده پنهانه، یعنی دردی که خوده ادمم میخاد منکرش شه ولی مغز نه، برو یه ...

نماز خیلی وقته نمیخونم 

گریم نمیاد فقط خشم و عصبانیت دارم 😢

هر چیزی یه منشاء یی داره،باید ببینی از چی عصبانی میشی ..ولی من خودمم همینطورم و خیلیم عصبی میشم ،الان چند وقته دارم سعی میکنم کنترلش کنم ولی واقعا بعضی وقتا اصلا دست خودم نیست...غیر از منشا باید به خودت تلقین کنی که عصبی نیستی،آرومی،چیزی واسه عصبانیت وجود نداره

اسنترا داخل داروهای پدرم دیدم عوارض نداره بخورم؟

اسنترا پنجاه اگه هست باید این جوری خورده بشه 

چهار روز اول یک چهارم قرص 

چهار روز دوم نصف قرص 

و از روز هشتم قرص کامل 

بعد از صبحانه و قبل از ساعت 12 ظهر باید بخوری 

دُغدویه به معنای دختر و دوشیزه و نام مادر زرتشت است!
هر چیزی یه منشاء یی داره،باید ببینی از چی عصبانی میشی ..ولی من خودمم همینطورم و خیلیم عصبی میشم ،الا ...

مدام نفس عمیق میکشم ولی بازم بی دلیل بدون محرک بیرونی یهو عصبی میشم