2777
2789
عنوان

عمل جای خصوصی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 57 پست
۹۰ درصد جواب میده بشرطی که حتما بعدعمل دارو استفاده کن همسرمن عمل کرد اما دارو نخورد فقط یکم تغییر ک ...

آهان. 

میشه بپرسم چند وقته عمل کردین؟ 

منم به زودی مامان میشم بگو ایشالاااا 😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم😍 خدا حفظشون کنه بعد از عمل سه تا آوردی؟ ینی قبل از 3تا بچه ناباروری داشتین؟ 

مرسی عزیزم، ما همون دوران عقد فهمیدیم ک دوطرف بسته اس و مشکل داره، چون فامیلیم ازمایش ژنتیک داده بودیم، ی طرف نسبتا صفر بود ، خلاصه عمل کرد و دارو و....

بعد عروسی ام ک بعد هربار اقدام خدا ی پسر بهمون داد  الانم دیوانم کردن فاجعه شیطونن😁

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
ما  ۲ نفر از اطرافیان داشتن .‌عمل کردن .‌هردو هم‌پسر دارن الان . اصلا واریکوسل باعث عدم بارداری ...

خوبه🌹

آخه باردار میشدم سقط میشد زود 6 هفتگی یا بارداری شیمیایی

همسر من واریکسل داشت یه طرف ،عمل کرد و خوب شد ، شنیدم کسایی بودن ک بعد از دوماه بار دار شدن ،

خب خداروشکر. بعد چند وقت از عمل باردار شدی؟ 

۹۰ درصد جواب میده بشرطی که حتما بعدعمل دارو استفاده کن همسرمن عمل کرد اما دارو نخورد فقط یکم تغییر ک ...

شوهرمن بعدازعمل خیلی داروخورد..اصفهان هم رفتیم ولی بازم نشد البته خداروهزارمرتبه شکر یه دختردارم ولی دیگه باردارنشدم درمان رو دیگه ادامه ندادیم دکترگفت کاشت که هزینه رونداشتیم ..همین یه دونه هم روکه داریم شکرخدا..انشالله روزی همه 

من ، سه ماه بعد عمل باردار شدم. بعد عمل قرص های تقویتی بخوره و حتما خودشون گرمیجات و چیزای مقوی خیل ...

چقدر دلم گرم شد با پیامت❤️

ان شاءالله که مام زود نتیجه بگیریم

خب خداروشکر. بعد چند وقت از عمل باردار شدی؟ 

من یه بارداری قبل از عملش داشتم گلم با دارو  

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

گرمیجات بخوره و داروهای تقویتی ویتامین سی ، ب۱۲, امگا ۳ اینا بود داروهای همسرم 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
اره باعث عدم بارداری نمیشه ،همسرم واریکسل داشت و عمل نکرد یه دوره دارو استفاده کرد و من باردارشدم وق ...

آخه دکترش گفته فقط عمل، قبلا جای دیگه هم رفته بودیم اونم گفت عمل. آره منم سقط میکردم چون نطفه اش ضعیف بود. 

قربونت عزیزم انشااللہ ھر چہ زودتر خدا بھت ی نی نی ناز بدہ نمیدونم والا میگفت درد داشتم برادر ھمسرم ...

ممنونم گلم😘

مرسی که وقت گذاشتی جواب دادی🌷

چند تا😂😂😂😂 دیگه دوره چند تا گذشته..فقط یکی خواستیم و تک فرزنده بعد ۹ ماه حامله شدم البته جفتم ...

اوکی خدا حفظش کنه🌹

آخه من خودم عاشق بچه ام🤭

خودم تنها بودم درد تنهایی خیلی بده

آخه دکترش گفته فقط عمل، قبلا جای دیگه هم رفته بودیم اونم گفت عمل. آره منم سقط میکردم چون نطفه اش ضعی ...

سقط من ربطی ب اون نداشت قلبش ایست کرد عزیزم ، هرچی خدا بخاد عزیزم ایشالا امسال خدا بهت ی بچه سالم بدع