2777
2789
عنوان

عمل جای خصوصی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر من واریکسل داشت یه طرف ،عمل کرد و خوب شد ،

شنیدم کسایی بودن ک بعد از دوماه بار دار شدن ،

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
من بعد ۸ ماه باید توقع بارداری داشته باشی  سه ماه بعد عمل مجدد باید ازمایش بده دارو‌ هم مصرف ...

آهان ممنون. چند وقت باردار شدی؟ چندتا بچه داری؟ 

منم به زودی مامان میشم بگو ایشالاااا 😘
ما  ۲ نفر از اطرافیان داشتن .‌عمل کردن .‌هردو هم‌پسر دارن الان . اصلا واریکوسل باعث عدم بارداری ...

اره باعث عدم بارداری نمیشه ،همسرم واریکسل داشت و عمل نکرد یه دوره دارو استفاده کرد و من باردارشدم وقتی پسرم چهارماهش بود رفت عمل کرد ، و من امسال بعد از سه سال از عملش مجدد باردارشدم ولی خب سقط شد ...

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
شوهرم عمل کرد سه تا ام بچه داریم ، ناراحت نباش بعد عمل اوکی میشه دگ

وای عزیزم😍

خدا حفظشون کنه بعد از عمل سه تا آوردی؟ ینی قبل از 3تا بچه ناباروری داشتین؟ 

ما که باردار نمیشدیم وقتی همسرم رفت دکتر گفت حتما عمل.  خداروشکر که نی نی داری💓 برای چی دورا ...

قربونت عزیزم انشااللہ ھر چہ زودتر خدا بھت ی نی نی ناز بدہ

نمیدونم والا میگفت درد داشتم

برادر ھمسرمم این عملو انجام داد بعد 2 ماہ خانمش باردار شد

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
آهان ممنون. چند وقت باردار شدی؟ چندتا بچه داری؟ 

چند تا😂😂😂😂

دیگه دوره چند تا گذشته..فقط یکی خواستیم و تک فرزنده

بعد ۹ ماه حامله شدم

البته جفتمون حسابی تقویت کردیم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
ماهم دکتر گفته بود باید عمل بشه عمل نکرد الانم دومی باردارم    

آخی چقدر خوب که بچه داری... برای منم دعا کن تو دلت فرشته هست😍

ماهم عمل نکردیم الان 1ساله، ولی نتیجه ندیدیم گفتن حتما عمل دیگه باید انجام بدیم

شوهر همسایمون عمل کردم  متاسفانه هنوز بچه‌دار نشدن😓ده ساله از عملش میگذره  انشاءالله که ...

ای وای چ بد😑

خدا به همه آرزومندا هدیه اشو بده