2821
2789
عنوان

حاجت روایی

205 بازدید | 12 پست

خانمای عزیز یه راه ساده برای حاجت روایی سریع میگین؟؟ خیلی ازتون ممنونم بخدا کارم گیره😭❤اگه لطف کنین بگین ممنون میشم

تو داروخونه کار میکنم حیطه آلرژی و ریه یا هر مشکلی داشتین خوشحال میشم رایگان کمکتون کنم توی این شرایط سخت♥️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام

اگه دوست داری ی سری به تاپیک حاجت روایی من بزن،  به دردت میخوره💚

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://ninisite.co/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
توسل ب شهید هادی 

میشه بگین چطوری؟ مرسی ازتون

تو داروخونه کار میکنم حیطه آلرژی و ریه یا هر مشکلی داشتین خوشحال میشم رایگان کمکتون کنم توی این شرایط سخت♥️

سلام اگه دوست داری ی سری به تاپیک حاجت روایی من بزن،  به دردت میخوره💚

ممنونم عزیزم

عزيزم تاپيك اخرمو بخون تا اذان صبح وقت هست 

ممنونم ازتون

برات دعا میکنم زود حاجتت برآورده بشه  برای شفای همسر منم دعا کن زودتر سلامتیشو بدست بیاره  ...

چشم عزیزم ممنونم ازت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز