2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدام به جان خودم یه سری شل و ول که فقط آرایش کردن و مثلا روابطشون خیلی آزاده و راحتن همه با هم

دقیقااااا.من فقط قورباغه رو پسندیدم.البته خاتون هم بدنبود.فقططط.یه مشت پولدار و خشگل مشگل جم شدن دور هم

نازگل خرسند نژاد 🥰۲۰ساله و دانشجوی ادبیات نمایشی📚.شمانازی صدام کن📢یاگلی صدا کن😘.
شهرزاد سریالی که به بشدتتتتتتتتتتتت دوستشششششش دارمممممم و ۵ و ۶ بارم دیدمش زخم کاری خاتون خونسرد جی ...

بله خودمم شهرزاد و مانکن و ملکه گدایان و زخم کاری و قورباغه و یاغی الانم جیران و بی گناه رو میبینم

بنظر خودمم شهرزاد عالی تر از همه اینا بود

دقیقااااا.من فقط قورباغه رو پسندیدم.البته خاتون هم بدنبود.فقططط.یه مشت پولدار و خشگل مشگل جم شدن دور ...

انگار همه با فک شکسته حرف میزنن

از خواب بیدار میشن آرایش دارن

موهای مدل پسرونه چسبوندن رو پیشونی

یه سگری هم که فرفری الکی از روسری زده بیرون خیلی غیر طبیعی

هیولا و دراکولا هم عالین من که هیولا رو صدهزار بارم بده نگاش میکنم 

هیولا رو کی ساخته؟کی توش بازی میکنه

نازگل خرسند نژاد 🥰۲۰ساله و دانشجوی ادبیات نمایشی📚.شمانازی صدام کن📢یاگلی صدا کن😘.