2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرفتی دکتر؟؟

دو تا دکتر تا حالا رفتم یکی متخصص داخلی یکی پوست و مو 

یکیشون یه قرص داد که هیچی تاثیر نداشت و دو تا آمپول داد آمپول ها برا یه روزم خوب بود دوباره بهم زد بعد رفتم پیش متخصص پوست اونم یه آمپول کورتن داد و قرص هیدروکسیزین و یه قرص دیگه که خواب آور و تاثیر نداشته هنوز به بدنم کهیر هست آمپول کورتن رو نزدم هنوز 

طبیعیه عزیزم بعد چند روز سرشون سیاه میشه اصلا دستکاری نکن که جاش نمونه 

واقعااا اخه ناراحت بودم گفتم من ک دست بهشون نمیزنم چرا اینجوری شدن ب خودم شک کردم نکنه تو خواب بهشون دست زده باشم

دو تا دکتر تا حالا رفتم یکی متخصص داخلی یکی پوست و مو  یکیشون یه قرص داد که هیچی تاثیر نداشت و ...

اخی عزیزم ایشالله ک خوب بشی 

پیش ی دکتر خوب برو پیگیری بکن ایشالله ک خوب میشی عزیزم

باید علت کهیر رو مشخص کنی  خواهر من بخاطر تغییر دما و هیجان کهیر میزنه

عزیزم دکتر اولی گفت به خاطر گرمیجات و تندی 

دومی گفت برا قرص آموکسی که برا گلوم میخوردم احتمالا اما من آموکسی رو دو هفتس نخوردم و باز میزنه غذا هم خیلی رعایت می کنم ولی بازم میزنم 🥺