2777
2789
عنوان

علائم دیسک گردن که میگن چیه ؟

45723 بازدید | 76 پست

تازگیا گردنم خیلی درد میکنه و به شونه هام میزنه.. مخصوصا وقتایی که پشت چرخ خیاطی میشینم.. شوهرم میگه زیاد کار نکن بهتر شی یکی نیست بهش بگه من کار نکنم پس خرجتو زندگیمونو کی بده😏چیکار کنم دردم اروم تر شه ؟

گلم جسارت نباشه، شوهرتون نمیره سرکار یعنی؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر منم خیاط اتفاقا همینجوری شد شوهرم بردتش یه کلینیک تو شریعتی کارش حرف نداشت خدایی کامل خوب ...

اسم دکترش رو لطفا بگو  ، برا مادرشوهرتون چکار کرد ؟؟ با دارو خوب شد ؟؟

منم همین الان از دکتر اومدم برام ام آر آی نوشت 

من دیسک گردن دارم زیاد راه میرم شونه هام درد میکنه دستمو باید بیارم بالا یکم عین ورزش کردن یه ساعت بیشتر بیرون از خونه باشم کیف اذیتم میکنه دست میگیرم بدبختانه ادم نمیتونه بچه بغل هم جایی بره

به منم بگو من دنبال دکتر  فوق تخصق ارتوپدم ولی پیدا نمیکنم

کلینیک سینوهه تمام روش های درمانشون غیر جراحی پزشکاشون بسیار با تجربه هستن و دارای کد وزارت بهداشت و برای درمان از بروزترین تجهیزات استفاده میکنن

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272
https://jamalypt.com/

اسم دکترش رو لطفا بگو  ، برا مادرشوهرتون چکار کرد ؟؟ با دارو خوب شد ؟؟ منم همین الان از دکتر ا ...

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com