2777
2789
خواهر شوهرم که از ۹ ماه پیش که مهمونی ما رو بهم زد باهاش قطع ارتباطیم البته اون فکر میکنه , اون همه ...

ما هم یه فامیل داریم دقیقا خصلتای خواهر شوهرتو رو داره همینجوری داداشا و عروساشونو اذیت میکرد تازه خانوادشم مخشوصا مادرشو خیلی اذیت میکرد همه از زبونش میترسیدن باور کن اینجور آدما مریضن اصلا ارزش اینو ندارن که آدم بخواد فکرشو درگیرشون کنه و به فکر تلافی باشه 

مطمئن باش شوهرت اش و پس نمیفرسته  خودت بهش پیام بده بگو اش و دست نزده دادم برادرت بیاره  ...

دیشب یه جا یه جمله ای دیدم نوشته بود

«  واسه ما زیرآبی نری ، هم آب زلاله ، هم ماهی ها با ما دوستن»

گفتم اینو به همسرم میگه و بعد از اینکه برد به برادر شوهر کوچیکم که خیلی احترامم رو داره بهش میگم به خواهرش

برسونه که برگردوندیم

پیام نمی‌دم چون سابقه دعوا و فحاشی پیامکی با دخترای فامیل رو داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم یه فامیل داریم دقیقا خصلتای خواهر شوهرتو رو داره همینجوری داداشا و عروساشونو اذیت میکرد تازه خ ...

۹سال رنج دوران بردم چون هر بلایی سر من آورد 

علاوه بر پدر و مادرش و همسر من ، همه خونواده از رسوایی هاش

ترس داشتن و همیشه سکوت کردن

ولی داداش کوچیکه از وقتی ازدواج کرده جلوش وایستاده

چه فایده که همیشه جنگ و تنش بوده

من سالها روی خودم کار کردم که بی نیاز از حمایت همسرم باشم

دیشب یه جا یه جمله ای دیدم نوشته بود «  واسه ما زیرآبی نری ، هم آب زلاله ، هم ماهی ها با ما دو ...

وا چه آدمیه پس این مشکلش فقط با زنداداش ها نیست باهمه مشکل داره

بنظرم دیگه کلا قیدش و بزن و در عوض رابطت و با جاری هات زیاد کن 

بذار به گوشش برسه با هم رفت و آمد دارید اینجوری خیلی میسوزه

هیچکس واسه من دوبار عزیز و محترم نمیشه. هرچی هست همون بار اوله. تا وقتی باهات حرف نزدم باهام حرف نزن 
به نظر من این خانوم اگه قرار بود متنبه بشه قطعا توی این سالها و بعد از این همه کشمکش شده بود، کلا ر ...

باور کن بهار جان موضوع تحقیر آدما نیست ولی در تموم این ۱۱ سال یا با من جنگیده یا با برادرا و پدر و مادرش ، یا با همسرش توو دعوا بوده ، یا با همسایه ها درگیر بوده یا با جاری هاش در جنگ و جدل یا با دخترای فامیل توو بحث و مرافعه

فقط و فقط جلو مادرشوهرش و خواهر شوهرش مثه موش میمونه

وگرنه یکی ندیدم پشت سرش ازش تعریف کنه

من اصلاً این آدم امروز نبودم ولی این حرکتش حیفه بی جواب بمونه 😊

خر تو خر شد اسی نفهمیدم چی شد

عزیزم ،خواهر شوهرم که از ۹ ماه پیش که مهمونی ما رو بهم زد باهاش قطع ارتباطیم البته اون فکر میکنه , اون همه ما رو بلاک کرده ، دیروز آش پشت پا مامانش رو فرستاده 

چون در مقابل پیام تشکرم خیلی معذرت میخوام مثه یه حیوون نجیب شیرده برخورد کرد میخوام ظرف آش رو دست نزده برگردونم

معذرت می‌خوام اگر نامفهوم نوشته بود مجبور شدم  یکی از کامنتهام رو اینجا کپی کنم

چه خوب که همسرت پشتته. من خواهرشوهرم رید بمون،اما ولش نکرد.هنوزم پشتشو داره سفت و سخت

عزیزجان منم ۶سال خواهرش هر بی احترامی کرد ، همسرم

فقط سکوت کرد و در زمانی که من دو سال قطع رابطه بودم

همسرم با خانواده ش در رفت و آمد بود

ولی برادر شوهرم از دعوایی که خواهرش روز عقدش کرد جلوش

وایستاد

همسر من اگر بعد از ۱۱ سال امروز در همین حد  از من حمایت میکنه واسه اینه که توو اون مهمونی ۹ ماه پیش توو رستوران

خواهرش کم مونده بود بزنه توو صورت همسرم که با اجازه کی ، قرار بوده من بیام اینا رو دعوت کردی؟

همسرم چون بی احترامی ها به خودش رسیده تازه داره میفهمه من چی کشیدم

من سالها رنج بردم تا زنی بشم که بی نیاز به حمایت همسر باشم

این جور خواهرا اصلا برادراشون رو دوست ندارن اگه دوست داشته باشن  کاری نمیکنن که تو زندگ ...

محاله یک روز خوش برای برادراش و دیگران توو جشن ها و مهمونی ها بذاره ، هربار باید یه نفر باید قربانی شه

ولی خدا نکنه یه مهمونی داشته باشه ، همه وجودش استرس ، همه خونواده ش هم گوش به حرفش که کارش خوب انجام شه

سه روز قبل از مهمونی مل توو خونه پاگشا گرفت 

من که رفتم پی بچه م ، ولی همسرم و داداشش که آقای داماد

بودن ، دو ساعت پای ظرفشویی ظرف شستن 

سه روز بعد اومد مهمونی ما رو سر و صدا جلو چشم مردم ، بهم ریخت

خیلی عروس تو عروس شد یکم قاطی کردم ولی آشو پس نفرست . بجاش فاصله داشته باشین قهر نه . دیر به دیر همو ...

ما ۹ماهه قطع ارتباطیم ، گ ما هفته ای یک شب ، یک ساعت میریم خونه مامانش ، تماس هم میگیریم که غیر مستقیم مطمئن

باشیم اونجا نیست

دقیقاً چون خودمو در حد این ندیدم که در مقابل رفتاراش

مقابله به مثل انجام بدم ، به خودش اجازه داد در مقابل 

چشم من و بچه م و مهمونام ، به همسرم توهین کنه

خیلی روو دلم مونده اینبار ، جبران بی احترامی قبلیش رو هم

که قصر در رفت و واسش بکنم