2777
2789
عنوان

کادو ازطرف عشقم😍🤍بیاین

228 بازدید | 9 پست

دخیا مشورت میخوام..دی ماه تولدمه ..ازم پرسید چی لازم داری برات بخرم..

منم عاشق طلام و اصلا طلا جواهرهم ندارم گوشواره هم ندارم...

بهش گفتم واسم گوشواره بخر...گفت باشه اول دی برو معازه هارو ببین هر چی خوشت اومد بردار ...

الان ازشامسم طلا کلی گرون شد دیگه روم نمیشه بچه ها بردارم دیگه حتی اسمشم نیاوردم چکار کنم بنطرتون پر رویی و بیشعوریه اگه بگم گوشواره رو بخره؟؟

تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59

عشق یعنی همسر؟اگ آره ک عیب ندارع اگ نه ک به شدت در عیبه

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید فکر نکرده ک طلا رو میگی 😐 بستگی ب شغل و درامدش داره اما خب بازم من میگم پروویه

چرا میدونه طلا رو میگم...

اگه بی پول بود که نمیگفتم طلا..‌

اره خودمم همین فکر رو میکنم

چرا میدونه طلا رو میگم... اگه بی پول بود که نمیگفتم طلا..‌ اره خودمم همین فکر رو میکنم

بزار نامزد شدی ازش طلا بخا، الان دیگ بهش رسوندی که گوشواره دوس داری دیگ کنار بکش، اگ خودش خواست برات میخره به سلیقه خودش

بزار نامزد شدی ازش طلا بخا، الان دیگ بهش رسوندی که گوشواره دوس داری دیگ کنار بکش،  اگ خودش خواس ...

مرسی ازنظرت دوستم اره حتما همیکارو میکنم