2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

81 بازدید | 3 پست

من محصلم و مشکلات زیادی دارم ، بی پولی ، بی محبتی 

بودن جاها و ادمهایی که دوسشون ندارم 

الان من خیلی وقته بیشتر از ۶ ۷ ساله که افسردگی خفیف داشتم ولی الان شدت پیدا کرده 

چه معجزه ای می تونه نجاتم بده ؟

دوست دارم تنها یه شهر دیگه زندگی کنم دور از همه‌کسایی که میشناسمشون 

که دیگه کاریم نداشته باشن انتظار بیشتر از تواناییم ازم نداشته باشن 

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

منم افسردگیم شدت گرفته

چند سالته؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معجزه ای به اسم روانشناس من شیش ماه افسردگیم به شدت بالا بود منم میخواستم بمیرم فقط که بعدش رفتم پیش دکتر انصاری تونستم هیجاناتمو بشناسم و رفتار درست رو انجام بدم