2777
2789
عنوان

کیا با مخالفت خانواده ها ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 60 پست
اره دی میشه یه ساله که عروسی کردیم

خداروشکر خوشبخت باشی ولی خداییش ازدواجی ک این همه سختی کشیده باشی یچیزدیگس من سرسفره عقد داشتم گریه میکردم😄ازخوشحالی شوهرم گف بس نیست ۳ساله داری گریه میکنی گفتم این دیگه تهشه 😄اشک شوقه 

همسر بابام تو دانشگاه استادم بود یه روز واسه همایش پسرش اومده بود دانشگاه رشتشون یکیه بعدش پسرش منو ...

وای همش دارم دعا میکنم ختم به خیر بشه

خانواده ی اون مشکلی ندارن مشکل خانواده ی منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر خوشبخت باشی ولی خداییش ازدواجی ک این همه سختی کشیده باشی یچیزدیگس من سرسفره عقد داشتم گریه ...

اره ولی بدبختانه من روحیه خیلی حساسی دارم 😂😂😂😂 هنوزم حالم بد میشه

من اصلا میگم عروسی نمیگیرم فقط ختم به خیر شه

دقیقا منم همینو گفتم 😂😂😂 ولی بابام گیر داد من ابرو دارم عروسی باید بگیرین منو همسرم راضی نبودیم به عروسی میخواستیم بریم به جاش هند یعنی عروسیم کوفتمون شدا قشنگ یه عروسی خیلی گرون گرفتیم😑😑😑😑