2777
2789

من الان توی این شرایطم خیلی برام سخته بعد عید میخوان بیان خواستگاری پدر و مادرم در جریان نیستن ولی خواهرم و دو تا برادرم میدونن ناراضی هستن نمیدونم چیکار کنم واقعا دوسش دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن بدردت نمیخوره درستو ادامه بده و موردای بهتر برات پیدا میشه و ...

منم همین وضع روداشتم با این اختلاف که من همه فک وفامیل مادرم داییام وهمه وهمه میدونستن ومخالف بودن 

نکن. بعدش با کوچکترین مشکلی،هیچ حامی نداری که حمایتت کنن.همه میگن خودت کردی،مسئولیتش با خودته..‌‌

خب منم همینم میگم میگم به جای این ک پشتمو خالی کنید کنارم باشید اینی ک من دوسش دارم از اول روی پای خودش وایساده کسی نبوده ک ازش حمایت کنه مثل پسرای الان نیست ک چشمشون دنبال پول پدرش باشه!

منم همین وضع روداشتم با این اختلاف که من همه فک وفامیل مادرم داییام وهمه وهمه میدونستن ومخالف بودن&n ...

چیشد چیکار کردی؟

من دوس ندارم دلخوری پیش بیاد دلم نمیخواد کسی ناراضی باشه این وسط

اونم نمیخواس حالا حالاها بیاد جلو تا خونه بسازه دید من خیلی دارم استرس میکشم این وسط گفت میام ک دیگه استرس نداشته باشی

اره میدونم کسی نیست ک پا پس بکشه یه بارم اومد با برادرم صحبت کرد ولی خب همچنان مخالفن

خب لابد ی چیزی میدونن ک مخالفن،الکی ک نمیشه

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺..