2777
2789
عنوان

کیا حیوون خونگی دارند ؟

151 بازدید | 21 پست

سلام دوستای قشنگم 

لطفا از تجربیاتتون در مورده نگهداری از حیوون خونگی بگید و دوستانی که سگ نگهداری میکنند برای ریزش موهاشون چه راه کارهایی و پیش بردید ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از اوردن هر حیوونی اول از همه در نظر بگیرید که اپارتمان به خاطر بحث صدای حیوون برای همسایه ها ازار دهنده هست حتی پرنده از طرفی حتما برای هر حیوونی باید فضای کافی داشته باشید نه اینکه تو قفس نگهداری کنید چون ازارش میدید از طرفی بحث نظافت و بهداشت هستش هر حیوونی فضله داره و یا مثل سگ و گربه مو ریزی داره که باید بااین مشکلی نداشته باشید پرنده ها هم یه ماده سفید پودری مثل شوره دارن که ممکنه به اون الرژی داشته باشید بعد هم بحث غذا و دارو و مکمل هستش که باید بتونی پرداخت کنی و اینکه هزینه دامپزشک هم هست

حیوون ک نیستن پرنده داریم قناری. ی مدت سرویسمون کرده بودن با خوندنشون الان جفتشون کردیم تخم گذاشتن ل ...

آخی عزیزدلم پس نتیجه میگیریم تنهایی و اصلا نمیتونن تحمل کنند و حتما به جفت نیاز دارند 

من مرغ دارم 

اگه جز حیون خانگی محسوب میشه بمونم اگه نه که برم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
من هم سگ دارم هم گربه، گربه ریزش مو بیشتر داره ولی سگم اصلا ریزش نداره و اینکه باید مرتب شونه بزنی ...

نژاد سگتون چیه ؟ من سگم هم خیلی مو داره هم ریزش ٫ در روز من سه بار شونش میکشم 

ااز اسمت خندم گرف

پشمک اونم چه پشمکی 

حاج عبدالله 

حرمت داره خواهرم نه لذت که خندیدی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
قبل از اوردن هر حیوونی اول از همه در نظر بگیرید که اپارتمان به خاطر بحث صدای حیوون برای همسایه ها از ...

ممنون از توضیحات کاملت ٫ من خودم سگ دارم و متاسفانه خیلی ریزش مو داره با اینکه من همیشه در روز سه بار موهاش و شونه میکشم و آرایشگاه میبرمش یه پودری خود دامپزشک معرفی کرد اما تاثیر نداشت 

نژاد سگتون چیه ؟ من سگم هم خیلی مو داره هم ریزش ٫ در روز من سه بار شونش میکشم 

پامر خرسی، البته کنکورسو هم دارم که توی باغ هست اون ریزش داره نژاد خیلی تاثیر داره و فرق میکنه، زیاد هم شونه نکن خوب نیست، روزی یکبار کافیه و بعد با سمت شونه که مخصوص مو جمع کردنه موهای جداشده رو از بدنش بردار