2777
2789
عنوان

سنجش کودکان

311 بازدید | 18 پست

سلام وقت بخیر

پسر من تشنج داشت دکترش گفت تو ۹سالگی به مدرسه بفرستین ولی من یکم عجله کردیم تو ۷سال ۹ماهگیش به سنجش بدیم ولز اونجا قبول نشد لجبازی کرد جواب نداد به مدرسه استثنایی می‌بریم ولی متاسفانه  اونجا خیلی پسرم اذیت میشه نمیخاد بره اونجا الان میخواستم ببینم اگه نبریم مدرسه استثنایی می‌تونه سال سنجش بده؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید 🙏🙏🙏🙏🙏

بزار همون مدرسه بره وگنه مدارس عادی بره بیشتر اذیت میشه هم درسارو سخت میگیرن و هم بچه ها اذیت میکنن، ...

اونجا بچه ها اذیتش میکنن خیلی ادا های بد از اونجا یاد میگیره 

ولی پسرم من خیلی باهوش کلا حروف الفبا و انگلیسی رو بلده پارسال آمادگی رو تو مدرسه عادی خوند خیلی معلمش راضی بود ازش حتی تو این مدرسه هم معلمش دیروز گفته قراره به آمادگی ۲بفرستم کتاب ها آمادگی ۱رو بلده  اما متاسفانه خیلیییییی هم لجبازه از سر این لجبازیش هم قبول نشد از سنجش هر چی میگفتن اونا می‌گفت من به شما جواب نمی‌دم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی فقط بخاطر تشنج دکتر گفت دیرتر مدرسه بره؟ مگه از نظر مغزی آسیب دیده بود؟ صرع داره بچتون؟

بله بخاطر تشنج چون هی تشنج میکرد می‌گفت تا ۲سال دیرتر بفرستین هم تشنجش رفع بشه هم اگر خدای ناکرده اونجا تشنج کنه یه اتفاقی براش بیفته

ببخشید صرع چی؟

عزیزدلم پیش چه دکتری بردین؟نوار مغزی و ام آر آی داده؟ آخه تشنج های که مرتب تکرار بشن معمولا بیماری ص ...

پیش دکتر برزگر و شیوا بله نوار مغز هم داده نه عزیزم تشنجش تو ۵سالگی کنترل شده بود حتی دارو هاشم قطع کرد ولی بهش فقط ریتالین داد و بعد از ۶یا۷ماه بازم تشنج کرد و متاسفانه دلیل تشنجش هم ریتالین بود الآنم تحت کنترل هست ولی بازم هفتی یکی دوبار میکنه

سلام وقتتون بخیر دوست عزیز 

برای‌ سنجش تا 8 سال و نیم وقت داره بعد از اون قبول نمی‌کنند باید بره استثنایی واگه قرار سنجش بزاری مراکزی هستند که با بچه‌ها سنجش کار می‌کنند 

سلام وقتتون بخیر دوست عزیز  برای‌ سنجش تا 8 سال و نیم وقت داره بعد از اون قبول نمی‌کنند باید ب ...

خیلی ممنون از راهنماییتون فقط میخواستم ببینم اگه امسال نره مدرسه می‌تونه بازم سنجش بد تقریبا سنش میشه۸سال۴ماهگی

سلام وقتتون بخیر دوست عزیز  برای‌ سنجش تا 8 سال و نیم وقت داره بعد از اون قبول نمی‌کنند باید ب ...

ببخشید شما اگه شمارشون رو دارین ممنون میشم برام بفرستین🙏🙏

ببخشید شما اگه شمارشون رو دارین ممنون میشم برام بفرستین🙏🙏

سلام وقتتون بخیر اگر مشهد باشید مرکز توانبخشی خودمون در خدمتتون هستم و به صورت مجازی هم میتونم در خدمتتون باشم اما در تهران یا شهرستان های دیگه باید از خود آموزش و پرورش استثنایی بپرسید