2777
2789
عنوان

سریال ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 34 پست
بالاخره همه عشق عاشقیا تهش رسیدن نیس ک اولین فیلم ایرانی بوده ک آدم بده نمرده آدم خوبه ب همچی رسیدع ...

کلا فیلمش اعصاب خورد کن خود خاتون چقدر اون واذیت میکرد نمی‌دونم من واقعا حرص میخورم از فیلمش

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جیران  سارا با سیاوشه  نقره با روشن  ناصر با صدتا  ملک جهان با سلمان  ...

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
اره خوب گلم نظر ب نظر داره من دوس داشتم این فیلمو 

اهوم اره دیگه  

🤣🤣

من فیلم باز هستم وخیلی نگاه میکنم هره چیزی پسند نمیکنم ولی هم گناه به نظر من واقعا همه چیش تکمیل وقشنگه

من فیلم باز هستم وخیلی نگاه میکنم هره چیزی پسند نمیکنم ولی هم گناه به نظر من واقعا همه چیش تکمیل وقش ...

آره بعضی از فیلما دیگه خیلی جلوه مصنوعی داشتن  یا کلا  شخصیت‌های اصلیشون یکی دونفر بوده و کل فیلم مربوط ب همونا میشه‌

ولی این فیلم خوبیه ب نظرم داستان قشنگی داره 

آره بعضی از فیلما دیگه خیلی جلوه مصنوعی داشتن  یا کلا  شخصیت‌های اصلیشون یکی دونفر ب ...

اره اغراق نمیکنه توی هرچیزی که حال مخاطب بهم بخوره .واقعا جالبه .سریال حرفه ای هم خیلی قشنکه حتمی نگاه کن