2777
2789

سلام خواستم بدونم شماام جایی نمیرین میرینم باید به اونا بگین من خودم هفته ای ی بار خونه بابام میرم اونم باید خودشون ببرن داداشم اینا نمیتونه بیاد دنبالم اگه تند تند برم ناراحت میشن بعد حالا ی مناسبتی میشه میخوام یکم زودتر برم استرس اون روز منو میگیره اگه بهشون بگم اوناام میان😐اگه نگم مبخوان بگن چند روز پیش اونجا بودی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نمیگم توهم  یه باربگو یه بارنگو وکم کم دیگه نگو دلیلی نداره زندگی مستقل. خودته عادتشون نده

من آدم غایب جوابی هستم  دوسه هفته بعدازاینکه طرف یه چیزی بارم میکنه توحموم جوابشوبه خودم میدم😓😓😢

من شده كنارشون نشستم بعد ميام خونم بدون اينكه اطلاع داشته باشن ميرم بيرون يا خونه فاميل

اصلا رو نميكنم

شوهرم بهشون ميگه بعدا

قرار نيست توضيح بدم اونا هم ازم سوال نميپرسن

حرف دل منو زدی

من هرهفته چهارشنبه ها میرم اون سری تولد مامانم بود سه شنبه داشتم میرفتم مادرشوهرم میگه مگه امروز چهارشنبست😐

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

وا😑درسته تویه ساختمونیدولی اختیارت که دست اونانیست 

من شایددرهفته دوبارمیرم خونه مامانم ولی اصلانه اطلاع میدم بهشون نه چیزی 

فقط همسرمودرجریان میذارم.جای دیگه هم بخوام برم همینطور 

یاباآژانس میرم یابابابام .دیگه اونانباشن پدرشوهرم منومیبره

رو نده بهشون آنقدر نرم و ریز ریز برو تا عادی بشه 

نکردن که ی سری اصن پدرشوهرم نشسته بود حساب کرده بود چند ساعت خونه بابامم چندساعت اینجا😑بعد اصن ی بار دیدم تاریخ رفت و آمدمو نوشته بود

چرا اونا شمافقط موظفی باشوهرت هماهنگ شی شوهرت ببره شوهرت درجریان قراربگیره چرامیگی اونامن طبقه بالاشونم ۱۰۰۰کیلومتررفتیم مشهداومدیم اصلا نفهمیدن

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍