2777
2789
عنوان

بنظرتون مردها بهشون بر میخوره

1426 بازدید | 67 پست

که بگیم ازشون تو رابطه راضی نیستیم.یا کم کاری میکنن یا بلد نیستن.من خودم با هزار بدبختی خودمو راضی میکنم که بهش بگم چطور دوسدارم.اما اون بعد شنیدن سکوت میکنه یا میگه ردیفش میکنم،همین.یا هیچی نمیگه.احساس میکنم مردونگیشون انگار زیر سوال میره ناراحت میشن.نگیمم که خودمون اذیت میشیم😩😩😩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به طرفت داره

جدا ازاین جرا ابنقد منفی بگی؟

نگوکم کاری میکنی یا ازت راضی نیستم ازش تعریف کن وسط تعریفات بگو اینجوری هم باشه من خیلی دوس دارم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اره بشدت هم برمیخوره 

باید فیلم سوپر بزاری باهم ببینید جاهاییش که مورد علاقته جووون کشدار بگی یا از یک سری لذتهای اون خانومه تعریف کنی اینطوری غیرمستقیم میفهمه

البته پیشاپیش میدونم تو نی نی سایت همه طیب و طاهرن و مقدس و تاحالا گذرشون به سایت پو رن هاب و ایکس ویدیوز نیفتاده ولی دوست داشتی امتحان کن

نگو بلد نیستی یا راضی نیستم بگو دوستدارم فلان جاش اینجوری باشه.. مدل اولو ب هرکسی بگی بهش بر میخوره زن و مردم نداره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اره بشدت هم برمیخوره  باید فیلم سوپر بزاری باهم ببینید جاهاییش که مورد علاقته جووون کشدار بگی ...

استااااد بفرمیوووو😒

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اره بشدت هم برمیخوره  باید فیلم سوپر بزاری باهم ببینید جاهاییش که مورد علاقته جووون کشدار بگی ...

وای این ک خیلی بده...

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

میگن دیدنش اشتباهه کلا 

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!