که بگیم ازشون تو رابطه راضی نیستیم.یا کم کاری میکنن یا بلد نیستن.من خودم با هزار بدبختی خودمو راضی میکنم که بهش بگم چطور دوسدارم.اما اون بعد شنیدن سکوت میکنه یا میگه ردیفش میکنم،همین.یا هیچی نمیگه.احساس میکنم مردونگیشون انگار زیر سوال میره ناراحت میشن.نگیمم که خودمون اذیت میشیم😩😩😩
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره بشدت هم برمیخوره باید فیلم سوپر بزاری باهم ببینید جاهاییش که مورد علاقته جووون کشدار بگی ...
عجب
ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم.شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس). مُردن چیزی نیست زندگی نکردنه که هولناکه
بستگی به طرفت داره جدا ازاین جرا ابنقد منفی بگی؟ نگوکم کاری میکنی یا ازت راضی نیستم ازش تعریف کن و ...
من که همیشه تعریف کردم.اونم فکر میکنه همه چیز اوکیه .چندبار علایقمو گفتم سطحی برخورد کرده گویا فراموش میکنه یا فکر میکنه برای یکبار میگم.پسر خیلی مثبت هم اینش بده😩😩😩
اره بشدت هم برمیخوره باید فیلم سوپر بزاری باهم ببینید جاهاییش که مورد علاقته جووون کشدار بگی ...
بحدا قسم
من تا حالا این سایت ها رو ندیدم
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)