2777
2789
اره چون میخاد بره سرکار قبلش منو میزاره خونه مامانش  من تا میرسم اونجا میرم زیر پتو  &nb ...

چرا اونجا؟سخت نیس هرروز؟😐

میدونم خیلی حق میگم ولی لطف کن لایک نکن داداچ😬

[QUOTE=262300190]چرا میری اونجا؟[/QUOTE

باردارم 

میگه تنهایی دل نگرونم 

میخوابی چیزی نمیخوری 

ناهار اینا نمیتونی درست کنی 

میگه اونجا مامانم هواسش بهت هست 

لااقل میخوابی چیزیم میخوری 

رفته بود سرکار من خونه بودم بعد گوشیم گذاشتم رو سایلنت خوابیدم 

اینم هی زنگ من خواب 

گفت تا رسیدم خونه عمرم تموم شده 

اونجا باشی خیالم راحته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=262300190]چرا میری اونجا؟[/QUOTE باردارم  میگه تنهایی دل نگرونم  میخوابی چیزی نم ...

اووف شوهر من اصلا میک سایلنت نکنی گوشیرو

سایلنت کنم زنگ بزنه خبر ندم بهش یا سریع میاد نتونه بیاد همرو میریزه خونمون ک ببینن زندم مردم 

اره چون میخاد بره سرکار قبلش منو میزاره خونه مامانش  من تا میرسم اونجا میرم زیر پتو  &nb ...

هر روز میبرتت خونه مامانش؟ چرا؟ 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

من قبل بچه دار شدن بیدار میشدم ولی الان دیگه اینقدر کم خوابی دارم که نمیفهمم کی میره 🤕🤕🤕

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
وای چہ حوصلہ ای داری آروم آروم از سرش بنداز بگو کار دارم توخونہ

اینقده خوابم میاد 

تو این تایمم چقد خواب میچسبع 

من ب زور بیدار میشم دعوامونم میشه 

یه روز قهر بودم نرفتم خونه موند 

من ۸ماهه ازدواج کردم

هنوز من تو خونع خودم اشپزی نکردم 

میگه بچم فلان میشع اذیت میشی خودت 

مادرشم میگه من ک دارم ناهار برا خودمون درست میکنم دو نفر اضافتر درست میکنم 

شوهر من که صبحا چایی نمیخوره فقط چند لقمه نون و عسل میخوره و میره محل کارش حسابی صبحونه رو میزنن😅😋بدرقش نه بیدار نمیشدم شوهرم آدم قدر دانی نیست الان پسرمو میبره مدرسه از در ورودی میگم خدافظ 🤣

اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه  شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍
اینقده خوابم میاد  تو این تایمم چقد خواب میچسبع  من ب زور بیدار میشم دعوامونم میشه  ...

اوخی عزیزممم خوب استفاده هاتو بکن به زودی موجودی میاد که تو رو با لوس بازی هاش کنار میزنه  و تو میشی حامی قدرتمندش و وقتی برا این ناز کردنا نداری😭😭😭 مامانای طفلکی

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت 
توی ده سال گذشته ن بیدار نمیشدم .. الان س ماهه بچه مدرسه ای دارم اره زودتر من بیدار میشم بعد پسرم و ...

امضات  

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.