2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلی اذیتم میکنه

1484 بازدید | 44 پست

مادر شوهرم خیلی تیکه میندازه و دروغ میگه و بعد قسم قرآن میخوره 

کلافه ام 

حرفهایی میگم که بین منو همسرم مشاجره پیش بیاد 

حرفهای بچه گونه میگه 

چند ماه خونمون بود بعد کلی پذیرایی 

میگ شکر نیاوردی 

چای کپک زده بهم دادی🙄 موندم کپک کجا بوده من کلا چند ماه ازدواج کردم 

میگ پنیر خریدی برام اما بهم ندادی و دعوا درست کرده 

خونشون ی شهر دیگس

گردو و سرسوقات بهش دادم .پنیر لحظه آخر یادمون رفت از یخچال بهشون بدیم که ببرن 

میگ چرا گفتی کمرم  درده

با لحن خیلی بد و سرو صدا میگ 

موندم چ کنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم هم کلافه است 

تا تماس تلفنی برقرار میشه دعوا میشه 

یا خواهر شوهرهام زنگ میزنن 

تو خونه بحث میشه 

هر دفعه ی حرف جدید 

باید کلی بحث و مشاجره کنیم تا بفهمونم نگفتم یا انجام ندادم 

دارم دیوانه میشم 

یعنی چ کار کنم 

هیچی اهمیت نده ب حرفاش ! بذار هرچی میخواد بگه و غر بزنه مهم اینه ک تو محبتت رو کردی حالا ک اون نمیفهمه مشکل خودشه ، هرجام ک دیدی ب شخصیتت بی احترامی میشه رک و جدی برخورد کن 

هیچی دایورت کن ب ی طرفت 😊 منم اوایل ب حرفای مادرشوهرم اهمیت میدادم دیدم ک هرچی من اهمیت بدم اون بدت ...

ببخشید  ولی بعضیا حرو... لقمه تر از اینن که وقتی بی اعتنایی کنی خجالت بکشن یا بیخیال شن.نه تنها ادامه میدن  بلکه بدتر میکنن از حرص هارتر میشن‌. سر من همین بلا اومد با جواب ندادن  هار شد اونم چه هاری

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹