2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نصحیت از دوازدهمی تجربی 🚶🏻‍♀️

بره فنی از اول بخونه 

من پشیمونم واقعا چون بری فنی بعد ۳ سال یه چیزی بلدی بخوای کار کنی نظری ها هم خوبنا‌ ولی واقعا باید درس بخونی ممی که معدلم ۲۰ بود راهنمایی الانم شاگرد اول دومم برای کنکور نمیخونم

یه نصحیت از دوازدهمی تجربی 🚶🏻‍♀️ بره فنی از اول بخونه  من پشیمونم واقعا چون بری فنی بعد ۳ س ...

آخه پسرم والیبالیست سختشه بره فنی وقت کم میاره زیادم با شناختی ک ازش دارم اهل کار فنی نیست متاسفانه 

یه نصحیت از دوازدهمی تجربی 🚶🏻‍♀️ بره فنی از اول بخونه  من پشیمونم واقعا چون بری فنی بعد ۳ س ...

چ سالی انتخاب رشته میکنن تو نظام جدید؟

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
به نظرم سال اینده باید تطبیق واحد بده ولی امسال رو کامل انسانی بخونه

پس نمیتونه الان عوض کنه ینی

فردا باید برم بپرسم

اعصابم خورد نمیدونم تو کدوم رشته آینده خوبی میتونه داشته باشه

آخه پسرم والیبالیست سختشه بره فنی وقت کم میاره زیادم با شناختی ک ازش دارم اهل کار فنی نیست متاسفانه& ...

فک نکنم وقت کم بیاره درساشون خیلی زیاد نیست

اگه اهل کارم نیست پس باید درس بخونه بره دانشگاه دیگه

انسانی خوندنی زیاد داره ها اگه علاقه نداره به درساش نره