2777
2789

اره هیچ سرگرمی بره دوست دارم مشغول شن

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تاپیکم نه اما  پاسخی که به تاپیکها دادم بیشتر از ۵۰۰ نفر ام لایک داشتم‌. چون حقیقت میگم همیشه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تاپیکم نه اما  پاسخی که به تاپیکها دادم بیشتر از ۵۰۰ نفر ام لایک داشتم‌. چون حقیقت میگم همیشه

واقعا من باشم ۵۰۰ تا رو همه رو چک میکنم ببینم پاسخ دادن یا لایک کردن 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی یکی از تاپیکام برای بار اول توی نیم ساعت کمتر تا صفحه سی جلو رفت 

ولی تو پربازدیدا نرفت 

حالا حست چیه 😂😂

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
اسی یکی از تاپیکام برای بار اول توی نیم ساعت کمتر تا صفحه سی جلو رفت  ولی تو پربازدیدا نرفت&nb ...

اگه تاپبک خودم بود با این شرایط 

احساس کم شانسی میکردم   

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه تاپبک خودم بود با این شرایط  احساس کم شانسی میکردم    

من کم شانسو رد کردم 

کلا دیده نمیشم تو هیچ زمینه ای 😂😂😂 حتی تاپیک

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗