2777
2789
عنوان

مهمان ناخوانده

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب  بهش بگه خواهرم زیاد اهل رفت وآمد نیست و بیشتر درگیر کارا و زندگی خودشه همینجا خونه خودم بمونید

اینو بگه و پروندشو کلا ببنده چون اینجوری ک شما میگه پیله کرده،خب بگن مسافرتین یا دور از جون سرماخوردین و... میذاره سری بعدی میاد

ماشالاش هر هفته میاد سمت ما .....با خواهرم صمیمیه با من چه کار داره .....حتی حرف مشترک نداریم 

ما هم دو نمونه از این موجود داریم

بنظرم خواهرت باید باهاش رک باشه و بگه فلانی اهل رفت و آمد و این چیا نیست.بیشتر دوست داره تو خلوت خودش باشه

طوری بگه که بهش برنخوره بفهنه تو دوست نداشتی

مثلا بگه با فلانی حال نمیکنم اهل گشت و گذار نیست بجاش بریم بگردیم یجای دیگه

خلاصه باید کسادت کنه  

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

بحث غذا نیست ....از اوناس که پشت سر ادم حرف در میاره ....امشب به خواهرم گفتم خواستی بیای خودتون قدمت ...

دوست خواهرته چی داره پشت سر تو بگه

انرژی منفی پیچوندن مهمون خیلی زیاده

حرفی نزن که پشتت حرفی نزنه

گناه داره عزیزم یه وعده هم چیزی نیست بذار دیدت باز باشه بیخیال میخواد چی بگه

اخه من خونم به خونه ی خواهرم نزدیکه.بعد از ظهرا خواهرا جمع میشیم  هر موقع هم این میاد من میرم .....حالا پررو برگشته گفته این دفعه که بیام شام بریم خونشون و فلان چیزم بگو درست کنه....منم به خواهرم گفتم بیاین ولی تنها خانواده خودتون ....خانواده اونو با خودتون همراه نکنید

❤️
دوست خواهرته چی داره پشت سر تو بگه انرژی منفی پیچوندن مهمون خیلی زیاده حرفی نزن که پشتت حرفی نزنه ...

مدلشه از کاه کوه میسازه ....خبر میبره و خبر میاره ....منم کلا با ادمای اینجوری حال نمیکنم

❤️
آره شاید از قبل زیارتش کرده خوشش اومده ازش    

خب من کلا از کسی خوشم نیاد وقتی اون آدم در محیطی باشه اون سمت‌ها نمیرم ایشون خونه دیگران با اون بنده خدا

معاشرت کرده حالا که خونه خودشه میگه نیاد‌

ببخشید استارتر عزیزم دست خودم نیست از پیچوندن مهمون متنفرم حتی اگه از اون آدم متنفر باشی