2777
2789

میشه لطفا ی توضیحی ازش بهم بدید؟

چه غذایی دوست داره چی دوست نداره

صدای جیغ و سوتشم اگه دارید واسم بفرستید

ی طوطی چند روزه اطراف باغمون میره و میاد مشخصه فرار کرده از قفس، هوا سرده اطراف اونجام غذایی نیست قراره برف و بارونم بیاد، خیلی وضعیت بدیه دلم میسوزه واسش، کلاغام دائم دنبالشن🤦🏻‍♀️

میخوام یجوری بگیرمش بهش یکم برسم 

خودمم ی کاسکو دارم بلدم 

کمکم کنید تروخدا لطفاااا

شما خودت که کاسکو داری عزیزم دیگه نیاز نیست کسی بهتون بگه،من ملنگو دارم خیلی جیغ میزنه خیلی عصبیم می‌کنه ،کلا میخوام بدمش بره 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

از منکه گردو خیلی دوست داره و اینکه هم نون میخواد هم برنج هم میوه ،سیب هم خیلی دوست داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودت که کاسکو داری عزیزم دیگه نیاز نیست کسی بهتون بگه،من ملنگو دارم خیلی جیغ میزنه خیلی عصبیم می ...

منم دلم میسوزه فقط براش، دووم نمیاره تو این هوا بیرون🥲

میخوام یکم بهش برسم واگذارش کنم ب یکی

غذا چیا میدین بهش شما؟

منم دلم میسوزه فقط براش، دووم نمیاره تو این هوا بیرون🥲 میخوام یکم بهش برسم واگذارش کنم ب یکی غذا ...

هر چی من میارم بخورم جیغ میزنه بهش بدم ،خیلی شکمویهمن همه چی بهش میدم ، اگه ندم دیوونم می‌کنه😂

از منکه گردو خیلی دوست داره و اینکه هم نون میخواد هم برنج هم میوه ،سیب هم خیلی دوست داره

قدرت بیناییش چطوره خوبه؟

من ی قفس گذاشتم تو باغ خودمون یکمم رنگیش کردم اسباب بازی اینا زدم ک نظرشو جلب کنه، ولی میاد میشینه پشت بومه همسایه بغلی حس میکنم خیلی دوره بهش نمیتونه ببینه🥲

هر چی من میارم بخورم جیغ میزنه بهش بدم ،خیلی شکمویهمن همه چی بهش میدم ، اگه ندم دیوونم می‌کنه😂

کاسکوی منم این شکلیه😂😂😂

انقدم حسوده نگهش دارم چشامو در میاره😂

قدرت بیناییش چطوره خوبه؟ من ی قفس گذاشتم تو باغ خودمون یکمم رنگیش کردم اسباب بازی اینا زدم ک نظرشو ...

تاریک که میشه اصلأ کورمیشه 

قدرت بیناییش خوبه 

کاسکوی منم این شکلیه😂😂😂 انقدم حسوده نگهش دارم چشامو در میاره😂

اوه اره ،دیوانه می‌کننتت😂ح

وحشتناک حسودن اینم همینه🤦

اخ بمیرم دعا کن فردا بیاد تو قفسه انقد غصه میخورم میبینمش ک خدا میدونه🥲

امیدوارم عزیزم، نگران نباشید بلاخره اونا حتما میتونن یه جایی واسه خودشون دست وپا کنن، 

این طوطی من که خیلی زرنگه

امیدوارم عزیزم، نگران نباشید بلاخره اونا حتما میتونن یه جایی واسه خودشون دست وپا کنن،  این طوط ...

قربون دل مهربونت❤️

نمیدونم چرا اینطوریم من بقیه عین خیالشونم نمیاد

فقط کافیه ی حیوونیو ببینم ک گرسنشه یا اذیتش کردنو یچیزیش شده یعنی تا دو روز دلم میگیره و گریه میکنم😂💔

شاید چون از بچگی حیوون خونگی داشتم

قربون دل مهربونت❤️ نمیدونم چرا اینطوریم من بقیه عین خیالشونم نمیاد فقط کافیه ی حیوونیو ببینم  ...

مهربون شمایید،گلم🥰

ان شاء الله همه ی حیوونا امنیت داشته باشن،تو این هوای سرد🙏  هیچ حیوانی بی سرپرست نباشه واقعاً سخته 

ماهم یه گربه رو به سرپرستی قبول کردیم الان نزدیک به دو ماههشه ،نه دلم میاد بفرستمش بره نه میتونم تا آخر نگهش دارم ،فعلا موندم بزرگتر بشه ببینم چیکار بکنم

مهربون شمایید،گلم🥰 ان شاء الله همه ی حیوونا امنیت داشته باشن،تو این هوای سرد🙏  هیچ حیوانی بی ...

گربه ها خیلی جیگرن

مواظب ملنگوت باش ولی اسیبی نزنه بهش یوقت🥹

گربه ها خیلی جیگرن مواظب ملنگوت باش ولی اسیبی نزنه بهش یوقت🥹

جرات ندارم بره طرفش می‌ترسه ازش 

با این حال بازم مراقبشم