2777
2789
عنوان

چقدر بعضی مردا بی ادبن

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم زن هم مرد خیلی هاشون بی ادب شدن همشون نه ولی خیلی ها متاسفانه

محض اطلاع خانومایی که مثل نقل و نبات تهمت هرزگی به این و اون میزنید و از کلمات بسیار زشتی درمورد کسایی که ازشون بدتون میاد استفاده میکنین محض اطلاعتون کارتون جزء حدود سفت و سخت الهیه و ۸۰ ضربه شلاق داره درصورت عدم اثبات و غیر از این مورد ناسلامتی ما مسلمونیم کجای دین ما اجازه تهمت و توهین داده اونم تهمت به این بزرگی . اون بزرگوارایی هم که میگن دینشون انسانیته گمون نکنم هیچ جای دین انسانیتم همچین چیزی باشه که اگه باشه دیگه انسانیتم نیست 
یکی برگشت پارسال که سال کنکورم بود چاق شده بودم تو خیابون به من گفت خب کمتر بخور😂 منم گفتم مرسی نقش ...

هههه چه خوب گفتی 

من همیشه میترسم کسی ازم ناراحت بشه جواب نمیدم بعد همش خوخوری میکنم

هههه چه خوب گفتی  من همیشه میترسم کسی ازم ناراحت بشه جواب نمیدم بعد همش خوخوری میکنم

خودت ناراحت بشی بدتره ، فقط به این فک کن تو این آدم رو دیگه نمیبینی ولی خودت رو هر روز میبینی نذار شرمنده ی خودت بشی

نوشته بود چند روز پیش یه عقرب تو حیاط خونمون پیدا کردیم ، گرفتیمش بردیمش تو خونه تا بکشیمش ، اما قبل از این که بکشیمش ، خودش خودشو نیش زد ، نمیخواست به دست ما بمیره ، مثله سرباز کشوری که خودکشی رو به مردن توسط دشمن ترجیح میده ، یعنی غرور تا این حد ، بزرگ که بشم میخوام عقرب باشم ، فقط و فقط عقرب