2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پفیلا اولش باید ذرتت با کیفیت باشه ...من اول روغن سرخ کردنی میریزم تو قابلمه و داغ که شد ذرت میریزم بعد اولین ذرت که شروع کرد به پف کردن زیرش کم میکنم ولی نه خیلی کم ودرش میزارم تا همشون پف کنن نمکم اخر دست میریزم روشون ودر قابلمه میبندم و تکونش میدم تا به همشون بره

امروز دومین تاپیکی درمورد پفیلا نظر میدم😅😅

اول اینکه باید ذرتی که میخری مخصوص پفیلا باشه بعضی وقتا که ذرت درجه یک نیست خوب نمیشه 

برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستین ممنونم🙏🙏🙏برای رسیدن به عشقم دعا کنین🙏🙏برای سلامتی خانوادم مخصوصا نامزدم <<الهم صل علی محمد وآل محمد>>😘😘😘😘بوس به اونای که صلوات فرستادن برام    نی نی یار.جون هرکس دوس داری دیگه تعلیق نکن به خدا دیگه خط ندارم اینم نامزدم از رفیقش گرفته😅😅   کاربر سال ۹۶م <<از قبول کردن درخواست دوستی معذوریم >>                                                یه شهریوری مغرور😍

ببین با روغن مایع درست کن 

اول روغن بریز بذار داغ بشه بعد یدونه بنداز توش اگه بلافاصله باز شد یعنی وقتشه اگه نشد بذار بمونه 

بعد زیرشو زیاد کن و بریز توش و هم بزن چندبار و بعد نمک بزن و درشو بذار 

روغن هم باید اندازه بریزی نه کم 

اگه همه این کارا رو کردی و نشد یعنی اون ذرتت یکم قدیمیه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

شاید ذرتت کهنه است 

قابلمه بزار خوووب داغ بشه روغن و نمک بریز پفیلا هارو بریز گلم در قابلمه رو بزار خوب که دیدی باز شدن شروع کن قابلمه رو تکون دادن که اون زیریا هم باز بشن

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️