2777
2789

زودپز پارس استیل گرفتم خیلی پیزوری به نظر میاد میترسم استفاده کنم بترکه . بعداز پخت هم  هیچ چیزی برای تخلیه ی بخار  نداره  😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پارس استیل دارم

اوائل خیلی خوب بود. گوشت توش نیم ساعته له میشد. صدا از دیوار در میامد از این در نمیامد.

بعد مدتی دیگه جریان نیم ساعتش که کنسل شد. صدا هم که اگه زیرش زیاد باشه خیلی درد دل داره ولی در کل کارشو انجام میده.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
منم پارس استیل دارم اوائل خیلی خوب بود. گوشت توش نیم ساعته له میشد. صدا از دیوار در میامد از این در ...

چه خاکی بریزم توسرم بهم گفتن خیلی خوبه  برای مامانم خریدم الان که به دستم رسید تو ذوقم خورد خیلی هیچه و پوچه 

چه خاکی بریزم توسرم بهم گفتن خیلی خوبه  برای مامانم خریدم الان که به دستم رسید تو ذوقم خورد خیل ...

بد نیست بابا

باهاش خوب تا کنن خوبه

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.