2777
2789
عنوان

حرف های یه ماما

207 بازدید | 11 پست

حرف هلی یه خانم ماما از یه کانال:

من یک ماماهستم و تو مطبم مستقیم با مادرها سروکاردارم

امروز مادری به بنده مراجعه کرد که ۳ فرزند درخانه داشت ۶ساله و ۳ساله و ۹ ماهه و این مادرمجدد بارداربود۸ هفته

چنان اشکی میریخت ک نفسش بالا نمیاومد صحبت کنه برام بعد اینکه ارومش کردم صحبت کرد برام و گفت که ازحرف‌مردم خجالت میکشم و سردرگمم میخوام سقط کنم ازطرفی ازگناهش میترسم

ازشون پرسیدم چه حرفی میگه ۴ تا بچه میشه مردم مارومسخره میکنن میگن پشت سرهم اورده و...

شمارو خدا مراقب حرفایی ک میزنین باشین

شاید دل یه مادری بشکنه و خدایی نکرده به سمت گناه بره و بخواد بخاطرحرف مردم بچشو بکشه

یکم فرهنگ سازی کنین چه عیبی داره مادری ۴تا بچه داشته باشه ؟

اگر این مادر دستش الوده بشه خدایی نکرده به سقط جنینش همه ما مردم هستیم و مقصریم دراین امر

حرفی ک فکرشو نمیکنین ممکنه هزارجور تاثیر داشته باشه رویه یک نفر...

یکم بیشترمراقب حرفامون باشیم تامبادا دل کسی بشکنه

خداروشکر بنده بعد از صحبت و دلجویی ازایشون مشتاقشون کردم برایه اینکه سونوگرافی برن بعد کلی حرف زدن این مادر طفلک اشکاشو پاک کرد و گفت راهمون رو گم کرده بودیم ونمیدونستیم چیکارکنیم پناه اوردم برایه اینکه فقط مشاوره بگیرم ازشما

انشالله که سونوبرن وجنین سالم وبارداری خوبی داشته باشن اما این ماجرا رو عرض کردم بدونین چه اتفاق هایی ممکنه بیافته تواین شهر فقط هم بخاطر یه حرف کوچیک که بین ما مردم عادی صحبت میشه 🙏به امید روزی که هیچ مادری از خجالت مردم دست به قتل جگرگوشش نزنه

برا همینه که میگن توی نامه اعمال بعضی ها در روز حساب و کتاب شراکت در قتل نفس ثبت شده در صورتی که روحشونم خبر نداره و مشخص میشه حتی با حرفی یا حرکتی به صورت سلسه مراتب باعث قتل یک نفر شدن که خودشون اصلا در جریانش نبودن

e❤ s❤ h❤ f

برا همینه که میگن توی نامه اعمال بعضی ها در روز حساب و کتاب شراکت در قتل نفس ثبت شده در صورتی که روح ...

بله بزرگوار درسته

خدا خودش کمک کنه ناخواسته تو هیچ موردی اثر بدی نذاریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم روانی کامل بود وسواس شدید در حدی منو میزد که میبردن بیمارستان اگه یه ذره خونه اندازه سر سوزن نحس میشد با چوب و اهن میفتاد به جونم نه طلاق میداد نه قبول میکرد ک بزه دکتر و مشکل و اعصاب و روان داره نه وضع مالی خوبی داشت سر کار نمیرفت و گیر میداد به من همش و هر چی از دیوانگی هاش بگم کم گفتم  باردار شدم و از ترس است دیو بچمو سقط کردم ولی همش باهاش درد و دل میکنم خدا منو ببخشه 😓 

شما هم دعا کنید خدا منو ببخشه خیلی خیلی شرایطم حاد بود همه فهمیده بودن ازین آدم دیوانه بچه دار شدم از ترس رنگشون می‌پرید و خیلی تحریکم میکردن برای سقط میگفتن وای وای اگه یبار بچت فرش رو نجس کنه این دیوانه تو و بچه رو با هم می‌کشه راست هم میگفتن بچه ای که هیچکس منتظرش نبود بمیرم برش کاش منو ببخشه همه دور و بری هام حامله میشدن همه ذوق میکردن اما هرکس میشنید من باردارم فقط میزد تو صورت خودش و می‌گفت  ای وای ای وای  هیچکی درد دل مارو خبر نداره البته سنم هم کم بود 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

عزیزم من خودم یه بنده گناهکارم، شما واسه من دعا کن

برای شما هم خدا خودش ببخشه

من این مدل تاپیکا رو گذاشتم تا خانوما متوجه بشن و آینده ها انجامش ندن

برای گذشته ها دیگه گذشته و خدا خودش ببخشه

همه گناه هامون رو ...

قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم

منم شوهرم روانی کامل بود وسواس شدید در حدی منو میزد که میبردن بیمارستان اگه یه ذره خونه اندازه سر سو ...

ولی وسواس درمان میشه

ممکنه به خاطر سودای بالای بدن باشه

که بهتره غذاهای طبع گرم بدی شوهرت، ادویه زیاد بریزی تو غذاهات

و اینکه یه جایی مثلا حرم با شوهرت برین پیش یک روحانی درباره نجاست بپرسین، نجاست وقتی کم باشه یا مطمئن نباشی ،اشکال شرعی نداره

حتی یه روحانی می گفت اگه عمامه من تو راهروی سرویس بهداشتی بیوفته چون مطمئن نیستم اونجا نجس هست، استفاده از اون توی نمازم اشکالی نداره

ولی وسواس درمان میشهممکنه به خاطر سودای بالای بدن باشهکه بهتره غذاهای طبع گرم بدی شوهرت، ادویه زیاد ...

عزیزم جدا شدم اولا که خودش علامه بود و پیش هیچ روحانی نمیومد پیش دکتر هم نمیومد غیر از اون پارانوئید شدید 

کمال گرا وسواس فکری و عملی شدید و از بس وسواس فکری و کمال گرایی داشت هیچ کاری رو به سرانجام نمیرسوند دست بزن فقر شدید فحش بد میداد.  میرفتم خونه مادرم صد بار زنگم میزد منو چک میکرد اگه میفهمید ک داماد مون اونجا بوده و من فقط اتفاقی سلام دادم خون به پا میکرد به امیر المومنین با آهن و چوب خونین و مالین میکرد منو تو همین حاملگی چنان با لگد زد به باسنم که از ده تا پله پرت شدم پایین آهن رفت تو پاک جر خورد اما بازم رحم نداشت و رو همون پای خونی لگد میزد 

فقط دعا کن بچم منو ببخشه تو این شرایط اون کارو کردم خدا منو ببخشه 😓 خودش می‌دونه چه اوضاعی داشتم دیه هم دادم بطور تا محسوس اما بازم خدا بهم رحم کنه دیگه هرگز چنین غلطی نمیکنم مجدد ازدواج کردم 

عزیزم من خودم یه بنده گناهکارم، شما واسه من دعا کنبرای شما هم خدا خودش ببخشهمن این مدل تاپیکا رو گذا ...

من همیشه تو  ذهنم هست و اتفاقا هر شرایطی بشه ک یادم بیفته توبه کنم خدارو شکر میکنم . باشه بازم دعای کسی در حق کسی میگیره  دعام کن . منم موافق این تاپیک ها هستم  ولی واقعا من شرایطم خیلی حاد بود خیلی ازش میترسیدم  واقعا من خودم نه اون طفل معصوم هیچ جوره امنیت جانی روحی روانی مالی نداشتیم 

عزیزم جدا شدم اولا که خودش علامه بود و پیش هیچ روحانی نمیومد پیش دکتر هم نمیومد غیر از اون پارانوئید ...

توسط اون بچه ای که سقط کردی میری بهشت ..چون لطف بزرگی بهش کردی افرین بهت که شجاعانه و عاقلانه رفتار کردی