بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداروشکر عزیزم❤️ خیلی خوشحال شدم شنیدم. انرژی مثبت بود
قربونت گلم ...خیلی ها ازم میپرسن که چجوریه که شوهرت انقد مطیع توئه و هرچی میگی میگه چشم حتی جاری هام حسادت میکنن ولی تنها کاری که من کردم محبته نه سیاست بلدم نه زرنگ بازی جواب محبت هاش و با محبت میدم مادرشوهرم اگه کاری کنه یا حرفی بزنه که ناراحتم کنه به شوهرم چیزی نمیگم خودم محترمانه جوابشو میدم نمیذارم هیچ کس و هیچ چیزی تو روابط زناشوییمون تاثیر بذاره ..در کل کلید خوشبختی محبت و علاقه اس و احترام به طرف مقابل .انشالله همه ی زندگی های زناشویی غرق شادی و خوشبختی بشه 🤲الهی آمین
والا من براش از محبت و احترام کم نمیزارم ولی ادم نیست خودش ، شوهر شما رو مادرش درست تربیت کرده ...
البته اینم بگم تو دوران نامزدی خیلی فضولی میکردو دخالت بیجا که محترمانه ازش خواستم دیگه دخالت نکنه تو زندگیم و خداروشکر همون دوران نامزدی تموم شد .اینم بگم یه بار خیلی عصبانی شدم از دست مادرشوهرم که حقم داشتم و کلی بدو بیراه بهش گفتم 😂😂شوهرمم حق و به من داد چون رفتار مامانش زشت بود بعدشم مامانش ازم عذرخواهی کرد و دیگه تکرار نشد 🙂☺