2777
2789

اینقدر تو تاپیکای مختلف چیزهای منفی خوندم فکر میکنم مرد خوب اصلا وجود نداره.

از ویژگیهای خوب شوهراتون بگین دلمون باز شه. منم میگم

همه چیش بده فقط اینکه سراغ زنا نمیره باهاشون حرف نمیزنه و ابروش براش مهمه خوبه

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

شوهر من خیلی مهربونه.فداکاره.همیشه بهم احترام میذاره .تو هر جمعی ازم تعریف میکنه .بهم وفاداره .توکارای خونه کمکم میکنه .همیشه منو میخندونه 😊😍در کل خداروشکر میکنم واسه بودنش 

مامان یه دونه گل پسرم 😍تو اقدامم برا دومی 🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شوهرم تاحالا تو نخ خانوما نبوده. ولی خیلی خانوادشو دوست داره من حسودیم میشه

دقیقا من حتی دوتا امپول داشتم بیماریم خودایمنی نبرد بزنم چون مامانش زنگ زده بود چرا هنوز لامپاتون روشن نیست کجایین چرا نمیاین دوبار زنگ زد زنیکه فوضول ، واسه خاطر اینکه مامانش که ناراحت نشه ما خونه نیستیم امپولامو نبرد بزنم سریع بردم خونه گفت نمیخاد بزنی

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
خداروشکر عزیزم❤️ خیلی خوشحال شدم شنیدم. انرژی مثبت بود

قربونت گلم ...خیلی ها ازم میپرسن که چجوریه که شوهرت انقد مطیع توئه و هرچی میگی میگه چشم حتی جاری هام حسادت میکنن ولی تنها کاری که من کردم محبته نه سیاست بلدم نه زرنگ بازی جواب محبت هاش و با محبت میدم مادرشوهرم اگه کاری کنه یا حرفی بزنه که ناراحتم کنه به شوهرم چیزی نمیگم خودم محترمانه جوابشو میدم نمیذارم هیچ کس و هیچ چیزی تو روابط زناشوییمون تاثیر بذاره ..در کل کلید خوشبختی محبت و علاقه اس و احترام به طرف مقابل .انشالله همه ی زندگی های زناشویی غرق شادی و خوشبختی بشه 🤲الهی آمین 

دقیقا من حتی دوتا امپول داشتم بیماریم خودایمنی نبرد بزنم چون مامانش زنگ زده بود چرا هنوز لامپاتون رو ...

اوووه همینه حکایت نمیدونم چرا مادرشونو خدا میبینن. بی عیب و نقص و بهترین

قربونت گلم ...خیلی ها ازم میپرسن که چجوریه که شوهرت انقد مطیع توئه و هرچی میگی میگه چشم حتی جاری هام ...

والا من براش از محبت و احترام کم نمیزارم ولی ادم نیست خودش ، شوهر شما رو  مادرش درست تربیت کرده 

اوووه همینه حکایت نمیدونم چرا مادرشونو خدا میبینن. بی عیب و نقص و بهترین

خدا مادرشوهرایی که موش میدوون وسط زندگی بچه هاشون رو خدا نابود کنه

والا من براش از محبت و احترام کم نمیزارم ولی ادم نیست خودش ، شوهر شما رو  مادرش درست تربیت کرده ...

البته اینم بگم تو دوران نامزدی خیلی فضولی میکردو دخالت بیجا که محترمانه ازش خواستم دیگه دخالت نکنه تو زندگیم و خداروشکر همون دوران نامزدی تموم شد .اینم بگم یه بار خیلی عصبانی شدم از دست مادرشوهرم که حقم داشتم و کلی بدو بیراه بهش گفتم 😂😂شوهرمم حق و به من داد چون رفتار مامانش زشت بود بعدشم مامانش ازم عذرخواهی کرد و دیگه تکرار نشد 🙂☺