2777
2789
عنوان

بعد از یه سال پشیمونم از انتخاب رنگ فرشم دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 67 پست
چون اینجوری جور درمیومد با مدل خونه

عزیزم مبل هارو خطی ( ردیف ) چیدی.. فرش هارو هم کنار هم کنار هم که مطرود هست در چیدمان .‌ 

گفتم شاید نظر من کمک کنه برای هرچه زیباتر شدن منزل قشنگتون .. به هر حال شما تصمیم گیرنده ای . 

مبلها باید از حالت خطی در بیان و بعد فرش وسط مبل ها قرار بگیره .  

این مدل چیدمان رو اغلب در شهرستان ها میبینیم ( من خودم متولد شهرستان هستم ) یک مورد دیگه هم نصب تابلو در بالاترین نقطه ی دیوار هست 🤦🤦🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مبل هارو خطی ( ردیف ) چیدی.. فرش هارو هم کنار هم کنار هم که مطرود هست در چیدمان .‌  گفتم ...

آخه فرش ها چسبیده س به هم دوجفتش و ۴تا کامل پرمیکنه حال رو جای اضافی نمیمونه براهمون مدل دیگه ای جوردرنمیاد ولی مبل هارو باید عوض کنم

آخه فرش ها چسبیده س به هم دوجفتش و ۴تا کامل پرمیکنه حال رو جای اضافی نمیمونه براهمون مدل دیگه ای جور ...

همین دیگه ! برای زیبایی فرش نباید فضا رو پر کنه . 

به هر حال .. همه ی وسایل رو تازه خریدی .. او هر بار تعویض کلی ضرر میکنید شما هم که وضع مالیتون عالی نیست .. با دقت خرید کن و بعد هم لذتش رو ببر .. نه اینکه مدام بخوای دلخور باشی از انتخابت و به فکر تعویض باشی . 

همین دیگه ! برای زیبایی فرش نباید فضا رو پر کنه .  به هر حال .. همه ی وسایل رو تازه خریدی .. ا ...

تو شهرما همه جا فرش میندازن حداقل من خونه همه اطرافیانم اینجوری دیدم چون میگن سرامیک برا بدن ضرر داره اگه بگم بخاطر من عوض میکنه ولی میدونم ناراحت میشه که چرا اون موقع نگفتی 

تو شهرما همه جا فرش میندازن چون سرامیک برا بدن ضرر داره اگه بگم بخاطر من عوض میکنه ولی میدونم ناراحت ...

می‌دونم عزیزم گفتم که اغلب در شهرستان اینطوری هست .. و خالی بودن فضارو نمیپسندن . در ضمن اضافه کردم آنقدر به فکر عوض کردن وسایل  نباش .. زندگی کوتاهه .. خیلی کوتاه .. از داشته هات لذت ببر❤️ 

خوشبخت باشی و شاد🙏🌹