2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان شما اون نوجوونه اي؟ مامانشي ؟ چي اي؟

اين قضيه خيلي پيچيده س

تعداد افرادي ك واقعا مشكل دارن كمتر از ده درصد كل جمعيته 

ولي الان دنيا و رسانه ب سمتي رفته ك با تبليغ اين قضيه رنگين كماني ، اين بحران هويت رو رواج بده 

خب الان شما اون نوجوونه اي؟ مامانشي ؟ چي اي؟ اين قضيه خيلي پيچيده س تعداد افرادي ك واقعا مشكل دارن ...

من عمش هستم

بله ما خودمون حدس میزنیم تحت تاثیر محیط البته واقعا مشکلی وجود داره اخه وانمود نمیکنه 

خیلی طرفرداره گروه بی تی اس و از شروع این طرفداری همه چیزه این بچه بهم ریخت

من عمش هستم بله ما خودمون حدس میزنیم تحت تاثیر محیط البته واقعا مشکلی وجود داره اخه وانمود نمیکنه&n ...

بي تي اس هم يك سر اين ماجراس ك گفتم 

دقيقا تبليغ نامحسوس اين داستانه

من عمش هستم بله ما خودمون حدس میزنیم تحت تاثیر محیط البته واقعا مشکلی وجود داره اخه وانمود نمیکنه&n ...

بايد بره پيش درمانگر ، روانشناس ، مشاور 

تا كمك حرفه اي بگيره 

از دست اطرافيان و مجازي كاري بر نمياد 

کسی هس که تجربه مشابه داشته باشه؟

ایا درمان داره؟

کسی دکتر خوب تهران یا مشهد میشناسه که در این زمینه تخصص داشته باشه؟

واقعیتش ما موافق مشاوره و روان درمانیم ولی نگرانیم اون شخص تبحر کافی نداشته باشه و اوضاع بدتر بشه

کسی هس که تجربه مشابه داشته باشه؟ ایا درمان داره؟ کسی دکتر خوب تهران یا مشهد میشناسه که در این زمی ...

من كسي رو نميشناسم ولي قطعا مراجعه كمك كننده هست 

حتي مشاور مدرسه ( اگر مورد تاييد بچه ها باشه البته )

تقصیر رسانه هاست که فقط دارن تبلیغ میکن و رواج میدن ال جی بی تی رو که اینم از نشانه‌های فساد آخرالزم ...

اين يك سياست جهاني هست براي كنترل جمعيت 

ميخان كاري كنن ك افراد غير دگرجنس گرا تعدادشون از پنج شش درصد ب پنجاه درصد افراد جامعه برسه