2777
2789

یکی از دوست های من رفتارش اینجوریه که اگه ببینه من توی کاری از اون بهترم یا خوبم خودشو می‌کشه سریع میره اون کار می‌کنه مدام پیام میده زنگ میزنه که چیکار میکنم امروز نکنه کاری کردم که از اون بهتر شده باشم رفتارش رو مخمه می‌خوام اهمیت ندم و بذارم هرجور میخواد فکر کنه و مهم نباشه برام ولی نمیشه .اینم بگم مدام میخواد بگه من فقط خوبم تو زشتی اندامت بده فلان چیزت بده چی بهش بگم 

من اصلا واکنش نشون نمیدم با غرور تکبر نگاش میکنم 😌😏😂

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا رو مخهعه چند باری شده مستقیم گفته همه به من میگن خوشگل همه رو من کراش دارن اخی تو کسی نداری

همینجوری نگاش کن و بگو باشه یا لبخند مسخره و کنج لبی ام تحویلش بده یا ی بچه سال طرفی عزیزم باید بزرگانه رفتار کنی نه اینکه عصبی بشی بهش نشون بده نمیتونه عصبیت کنه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

حقیقتا ارتباطمو باهاش تو اولین فرصت قطع میکنم 

اصلا مغزم نمیکشه

من همینجوریشم منتظرم ادما بهونه بدن دستم تا دیگ باهاشون ارتباط نداشته باشم 

در اول آسایشمان سقف فرو ریخت،هنگام ثمر دادنمان بود خزان شد

همینجوری نگاش کن و بگو باشه یا لبخند مسخره و کنج لبی ام تحویلش بده یا ی بچه سال طرفی عزیزم باید بزرگ ...

نه اصلا سر این حرفاش عصبی نمیشم بیشتر سر کاراش هست که مدام میخواد منو بکشه عقب که خودش جلو بیفته

اون روز گفت همه دوست های اشنامون که پسرن روی من کراشن 😂

انصافا مدیونی اگه اینو نخندیده باشی🤣🤣🤣

سری بعد گفت قشنگ بخند بگو واااای فلانی اعتماد بنفس تو رو علف داشت سالی ده بار زعفرون میداد😂😂

حامی تمام خواهرشوهر ها😎🖤