2777
2789
عنوان

تاپیک شب های نی نی سایت

531 بازدید | 85 پست

خانوم ها خوش آمدین به اولین تاپیک شب های نی نی سایت.😎😎

اینجا جمع شدیم که ما دهه هشتادی ها تخمه بشکنیم و دهه هفتاد و شصتی سبزی پاک کنن.😎

اینجا دعوا معوا نداریم. 

جمع شدیم از اتفاقات زندگی تون بگین و از تاپیک های سمی که دیدین و سوالی دارین در خدمت هستم

حالا دوستان رو تگ کنیم بیان

( من تگم کار نمیکنه شما بکنین)

زمستان هستم@

lovely cute girl@

آرزو ۱۳۸۸@

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

دختر_دریا456@

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@زمستان_هستم‍ 

@lovely_cute_girl‍ 

@آرزو1388‍ 

@دختر_دریا456‍ 

سلام

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

وااای تاپیک امروز دیدم نوشته بود گوزیدم تو جمع و دعوا شد که گفت چیه مگر خودتون نمی‌گوزید من غش بودم ...

🤣🤣🤣🤣

دمت گرم خواهر عالی بودش. ولی عجب سمی دیدی ها

@زمستان_هستم‍ @lovely_cute_girl‍ @آرزو1388‍ @دختر_دریا456‍ سلام

سلام 😍

من ازت میترسم 

نترسم که؟🥺

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

@زمستان_هستم‍ @lovely_cute_girl‍ @آرزو1388‍ @دختر_دریا456‍ سلام

سلام حالتون خوبه😍😍

@آرزو1388‍

جونم😂😍

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

تاپیک سمی هم اون خانوم که کاری کرده بود جاریش رو طلاق بدن و زندگیش رو نابود کرده بود و خوشحال بود

دیدمش

یک لحظه فکر کردم جنس مواد فیک گرفته🤣🤣🤣🤣