2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2506 بازدید | 47 پست
شیر خودتم بده بهش اغوزش عالیه براش

شیر خودم رو خیلی خوب میخوره

مثلا حدود ۱ ساعت پشت سر هم شیر میخوره اما انگار حجم شیرم خیلی کمه.

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
خواهش میکنم عزیزم عرق کاسنی خودتم بخور حتما ان شاالله که نی نی کوچولوت زودتر خوب بشه .درک میکنم این ...

آره واقعا بچه خیلی مهم تره

من اصلا خودم رو فراموش،کردم انگار

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد شیرش بده هرچقدر بیشتر دفع داشته باشه زردی زودتر از بدنش بیرون میره .

امروز کلا یه بار جیش کرده دارم دق می کنم

آره واقعا بچه خیلی مهم تره من اصلا خودم رو فراموش،کردم انگار

بله از نظر منم مهم تره ولی خب چند نفرو دیدم که میگن خوب میشه خودش زن زائو باید گرمی بخوره و این حرفا .یکم سردی بخور شیرت سرد بشه .

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊
شیر خودم رو خیلی خوب میخوره مثلا حدود ۱ ساعت پشت سر هم شیر میخوره اما انگار حجم شیرم خیلی کمه.

آب فراووون اب میوهابگوشت سوپ.غذا خوب و زیاد بخور زیره چای کم رنگ ببین باید تن تن اب بخوری چای با بیسکویت با فتیر ی سره بریز بخور میوه. اگر بچت پسر نیست رازیانه دم کن سه چهار بار بخور در روز زیره دم کن سه بار بخور.چنان شیرتو زیاد میکنه باید فقط خوب بخوری تا شیرت خوب باشه استراحتم حتما بکن الان بگیر بخواب بیدار واینستا اصلا زمانی ک بچت خوابه توام بخواب

امروز کلا یه بار جیش کرده دارم دق می کنم

ناراحت نباش عزیزم خوب میشه ولی هرچقدر بیشتر شیرش بدی دفعشم بیشتر میشه حتی وقتی خوابه بزن کف پاش بیدارش کن شیرش بده بزار بخوره تند تند جیش کنه .توکلت به خدا .

آب فراووون اب میوهابگوشت سوپ.غذا خوب و زیاد بخور زیره چای کم رنگ ببین باید تن تن اب بخوری چای با بیس ...

عزیزم رازیانه خونریزی و شدید میکنه اگه تازه زایمان کرده نباید بخوره.

بله از نظر منم مهم تره ولی خب چند نفرو دیدم که میگن خوب میشه خودش زن زائو باید گرمی بخوره و این حرفا ...

تقصیر خودم بود ولله

همش حلوا؛ خرما؛ چهار مغز ...

واقعا معلومه چه کردم

امشب کاسنی خوردم و کاهو

انشالله درست بشه

آب فراووون اب میوهابگوشت سوپ.غذا خوب و زیاد بخور زیره چای کم رنگ ببین باید تن تن اب بخوری چای با بیس ...

مبدونی اینقدرررررر کمبود خواب دارم

من ماه آخر بارداری از تنگی نفس نخوابیدم این هم که الان.

میوه خوبه بخورم؟ آخه بعضی ها میگن میوه بخوری بچه نفخ می کنه

عزیزم رازیانه خونریزی و شدید میکنه اگه تازه زایمان کرده نباید بخوره.

امروز نصف لیوان عرق رازیانه خوردم که شیرم زیاد بشه

تقصیر خودم بود ولله همش حلوا؛ خرما؛ چهار مغز ... واقعا معلومه چه کردم امشب کاسنی خوردم و کاهو ان ...

درست میشه فقط مواظب باش جاش خیلی گرم نباشه کلا گرمی چه خوراکی چه هوا واسه زردی سمه زیاد نپوشونش 

امروز نصف لیوان عرق رازیانه خوردم که شیرم زیاد بشه

رازیانه خوبه واس شیرت مخصوصا بچه ات اگه دخترم باشه اما خونریزی و زیاد میکنه .