2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

2506 بازدید | 47 پست

نوزاد من الان ۶ روزه

امروز که رفتم دکتر گفت زردی ۱۵ هست خیلی نگرانم 

دستگاه هم گرفتیم میزاریم ولی پوستش کامل زرد شده همین طور سفیدی چشماش زرد شده

قطره بیلی ناستر هم دارم میدم بهش 

دکتر گفت باید این چند روز شیرخشک بدید تا زردی کنترل بشه

امروز فقط یه بار جیش کرده دارم میمیرم از نگرانی

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانا تجربه هاتون رو بگین بهم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
شیرخشک بخوره خوب میشه نترس

امشب ۶۰ سی سی خورد

ینی میشه پایین بیاد زردی

پنبه رو بزن به عرق کاسنی پشت گوش و گردنشو باهاش تمیز کن مال پسر من ۱۱ بود با این روش و سردی خوردن خودم یعنی سردی جات خوردم شیرم سرد شد گرمی واس زردی خطر ناکه عرق کاسنی هم خوردم شیرخشت و ترنجبینم چند قطره بهش بده ان شاالله که بهتر بشه

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊
نگران نباش فقط خودتم عرق کاسنی بخور تن تن شیر بده بهش .نوزاد تا چهل روز زردی داره جای نگرانی نیست. ت ...

ینی ترنجبین و شیرخشت که از عطاری میگیرن؟ میترسم بهداشتی نباشه  

پنبه رو بزن به عرق کاسنی پشت گوش و گردنشو باهاش تمیز کن مال پسر من ۱۱ بود با این روش و سردی خوردن خو ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

من این چند روز بعد زایمان فقط گرمی خوردم که مثلا شیرم زیاد بشه 🥺

ن نترس خواهر چون باید اب بگیری بشوریش.برو اندازشم بهت میگن ک چقدر بدی خودتم حتما عرق کاسنی بخور.

باشه حتما

همین الان کاسنی میخورم بلکه بهتر بشه

مرسی عزیزم از راهنماییت من این چند روز بعد زایمان فقط گرمی خوردم که مثلا شیرم زیاد بشه 🥺

خواهش میکنم عزیزم عرق کاسنی خودتم بخور حتما ان شاالله که نی نی کوچولوت زودتر خوب بشه .درک میکنم این استرسو .سردی زیادم واس خودت ضرر داره اما خب من به جون خریدم ضرر های که واس خودم داشت و گرمی واس رحمت بیشتر خوبه تا شیرت .

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊