2777
2789
عنوان

قوی ترین قرص کاهش اشتها چیه؟

19372 بازدید | 19 پست

دوستان کسی سابقه  مصرف  قرص کاهش  اشتها داشته؟ خیلی زیاده  گیاهی و بدون عوارض اما نمیدونم کدوم  نتیجه میده

دوستانی که  تجربه  ندارید  لطفا  نیاید  نظر بدید  که با ورزش و  رژیم لاغر  کن ممنون  از مهربونیتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی فایده نداره،تنها راهش اینه ک فستینگ بگیریم و خودمون مجبور کنیم مثلا ۱۶ ساعت فقط آب و چای بخور ب ...

من  نمیدونم  فستینگ‌‌ چیه  ولی  کلا  خوراکم اینجوریه من از ۵و ۶عصر تا یک شب  میخورم ابم  نمیخورم  تو  بقیه  ۲۴ساعت  و  مثل گاو شدم

من  نمیدونم  فستینگ‌‌ چیه  ولی  کلا  خوراکم اینجوریه من از ۵و ۶عصر تا ...

قد ورنت چنده؟!

من تو دوسال نزدیک ۱۵ کیلو اضافه کردم تازه دوسه روزه شروع کردم کم خوری،زیاد پرخور نیستم ولی تحرکم صفره  

یه تایپیک برا عصر بود می‌گفت ک فستینگ ۱۶ به ۸ گرفته قبلا کلی وزن کم کرده،یعنی ۱۶ ساعت فقط مایعات کم کالری،۸ ساعت بعدی رو وعده هات تقسیم کن در کنارش پیاده روی هم باشه و مثلا حذف نوشابه و شیرینی خیلی خوبه.

خدایا شکرت  
قد ورنت چنده؟! من تو دوسال نزدیک ۱۵ کیلو اضافه کردم تازه دوسه روزه شروع کردم کم خوری،زیاد پرخور نیس ...

من خودم الان چندروزه دارم تمرین میکنم بیشتر میوه میخورم نمیزارم زیاد معدم خالی بمونه ک بعد یکدفعه هوس کنم برم سراغ غذاهای پر کالری،حدودا یه کیلویی وزنم اومده پایین، از امروز تو خونه هم پیاده روی داشتم و جنب و جوش.

خدایا شکرت  
قد ورنت چنده؟! من تو دوسال نزدیک ۱۵ کیلو اضافه کردم تازه دوسه روزه شروع کردم کم خوری،زیاد پرخور نیس ...

این زندگی  خود  منه چرته  واقعا

من  قدم  ۶۵ وزنم ۶۵‌منم‌‌تو  ۱ سال ۱۵ کیلو  چاغ شدم ۵۰ کیلو  بودم

من خودم الان چندروزه دارم تمرین میکنم بیشتر میوه میخورم نمیزارم زیاد معدم خالی بمونه ک بعد یکدفعه هو ...

من  نمیدونم    لایف استایلت چجوریه و  اگ تحرک  نداری  رژیم‌‌فقط  اعصابتو  خورد  میکنه 

بنظر  من  اگر ادم  بخواد  زندگیشو تغیر بده  چ‌‌ورزش چ نظافت درس کلاس  پیاده  روی هرچی  این یه انرژی  میشه واس  رژیم  و  در کنارش قرص کاهش اشتها معدشو کوچیک میکنه  من  واقعا  معدم‌سوراخه‌

ی ادم‌‌پلشت شدم  ک‌‌از خودم‌بدم‌میاد

من  نمیدونم    لایف استایلت چجوریه و  اگ تحرک  نداری  رژیم‌‌فقط ...

متاسفانه قرصی نیست ک برا کاهش اشتها باشه،همشون گویا دروغن،گیاهی ها هم ک کلا ملین هستن تا کاهش اشتها

خدایا شکرت