2777
2789
عنوان

بنظرتون ب رلم بگم قصدم ازدواجه؟

326 بازدید | 17 پست

خیلی غرورم میشکنه؟ 

اون میدونم قصدش دوستیه چون بارهابهم گفته

ولی من واقعاعاشقشم

میخام دلموبزنم ب دریا واعتراف کنم بگم عاشقشم بگم قول میدم خوشبختش کنم قول میدم همسرخوبی باشم ن اهل خیانتم ن دوروغو کلک میخام بشینم. باهاش همه حرفاموبزنم اگه گفت ن دیگه کلا تمومش کنم 

اره نگو...

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشقتم و خوشبختت میکنم و این دیوونه بازیا رو نگو

بعدا یاد حرفات میوفتی شکنجه روحی روانی میشی

فقط بگو من از اولم قصدم ازدواج بوده اگه پایه نیستی نمیتونم دوستی رو ادامه بدم

منو میخوای باید دائمی بخوای

{ خانم هستم }

ی لحظه از حرف زدنات فکر کردم پسری

همچین کاری نکنی

بهش بگو من دیگه نمیتونم تو یک رابطه بدون هدف بمونم و شرایط ازدواج داره واسم جور میشه

و تمومش کن

اگه بخوادت اونم میاد دنبالت اگه هم ن ک کلن ب هیجاشم نیس

⁦⁦←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم⁦🌈🎡🎠🖇️

ب محض اینکه بگی چص میشه میره هوا ببین کِی بهت گفتم

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

نگو زن خوبی میشمو فلان

بگو من واقعا دوستت دارم دلم میخاد داربطم باهات همیشگی باشه برای همیشه داشته باشمت

اگرنه نمیخام رابطه رو ادامه بدم بعدن برام سخت ترمیشه

ب نام خدای رنگین کمان .. هرپاییزی رفتنیست..هی خدایا من بهت اعتماد دارم..💚                                  شکرخدا که هرچه طلب کردم ازخدا                                          برمنتهای همت خودکامروان شدم..💫
وای🤣🤣🤣

😂❤🤦‍♀️

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه