2777
2789
عنوان

خیلی کوچیک کردم خودمو ،میشه بیاین

1124 بازدید | 40 پست

پسرعموم اومد خواستگاریم و نامزد شدیم

خیانت کرد ،بخشیدمش

۱۰ ماه نامزد بودیم

ولی آخرش رفت....

بچها حقارتمو هیچ وقت فراموش‌نمیکنم

چرا من خریت کردم و بخشیدمش وقتی خیانت کرده بود؟

چرا نتونستم کنارش بزارم؟

چرا انقد عزت نفسمو له کردم بخاطرش

هیچی هم نمیشه گفت چون تماما خریت از من بود

دارم میسوزم از حرص

چرا انقد خودمو کوچیک کردم😭

🩵🪸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تو خودتو بزرگوار نشون دادی و اون حقیر شده 

چون تا با بخشیدن و فرصت دادن انسانیت و مهربونی و عشق واقعیت رو ثابت کردی.  اما اون با تمام رذالت بیشرفیشو ثابت کرد ناراحت نباش خوشحال باش عزیزم چون وجدانت ارامه

شهیدپابرهنه‌ای‌که‌حتی‌یه‌عکس‌درست‌حسابی‌هم‌نداشت ، شهیدی‌که‌ناجوانمردانه‌به‌شهادت رساندند... #برای‌شهیدمظلوممان‌سیدروح الله‌عجمیان💔🖤نام‌ویادت‌گرامی،راهت‌ادامه‌دارد...

به این فکر که یه بار بهش فردا دادی و هیچوقت افسوس اینگه ای کاش بهش فرصت میدادم رو نداری و تلاشت رو برای حفظ چیزی که دوسش داشتی کردی ولی نشد پس اصلا به این فکر نکن خریت کردی بلکه به این فکر کن که تونستی از این موقعیت استفاده کنی و تکلیفت رو روشن کنی با دلت و زندگیت

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

عزیزم چرا خودتو به خاطر خوب بودنت سرزنش میکنی؟

تو خوب بودی حتی خیانتش رو بخشیدی بزرگواری کردی 

اون کوچیکه بدذاته هم تراز تو نیست که بازم رفته وقیحانه رفتار کرده

تو ناراحت نباش چون اشتباه نکردی اما اون باید غصه بخوره که پر از اشتباه و رفتار غلط بوده

سلام عزیزم خودتو ببخش و قضیه رو رها کن 

پسر عموت رو هم ببخش و رها کن، منظور از بخشیدنش این نیست که کارش رو تایید کنی، نه، تو بخاطر آرامش خودت اونو ببخش و دیگه رهاش کن، یعنی فکرشو از سرت بیرون کن 

تا مادامی که بهش فکر کنی و خودتو سرزنش کنی زندگیت پر از اندوه و رنجه 

به محض اینکه خودتو بخاطر کوتاه اومدن از خیانتش ببخشی خداوند و کائنات درهای تازه ای به روت باز میکنن 

فرد نادرست با فرد درست جایگزین میشه و زندگیت بهبود پیدا می‌کنه 

شاد و موفق باشی دوست عزیزم

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم
سلام عزیزم خودتو ببخش و قضیه رو رها کن  پسر عموت رو هم ببخش و رها کن، منظور از بخشیدنش این نیس ...

با تمام کامنت ها اشک ریختم

ممنون ازت دوست خوبم ❤مرسی واقعا

تاحالا این حرفارو نشنیده بودم

🩵🪸