2777
2789
عنوان

بچه ها بابام...

735 بازدید | 24 پست

بچه ها بابام لکنت زبون داره بیچاره نمیتونه از خودش دفاع کنه (بمیرم براش)همیشه دعوامون میشه شوهرم زنگ میزنه پدرومادرش میان بعدش زنگ میزنه مامان من تنها میاد امروز دعوامون شد همه جور اذیتم کرد داشت خفم میکرد بعدش بهم گفت زنگ بزن صاحابت بیاد من نزدم برگشت گفت صاحاب نداری که یتیمی ،هیشکیو نداری،پدر نداری بعدش مدارکشو تو خونه جمع کرد +طلاهای من و زنگ زد به پدرش که بیا اینو ببر تحویل خونواده اش بده منم دارم میرم دفعه اولشم نیس اینجوری میکنه ولی دفعه اولش بود بابامو به روم آورد چیکار کنم دارم از گریه میمیرم 

دعا کنین بمیرررررررم

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا اولین برا ت عمرم دارم ب یکی میگم جداشو

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
امیدوارم تا فردا سرش بیاد این حرفی که زده..

گیسو جان اصلا پشیمون نیس 

دعا کن بمیرم ن میتونم طلاق بگیرم ن دلم به زندگیم گرمه ن خودم آدم حسابیم

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

اسی حقتو بگیر ازش مهریه داری بگیر یکاری کن ب غلط کردن بیوفته نمیدونم هرکاری وای خدا چقد عصبی شدم اسی خدا کمکت کنه گریه نکن کاری کن ب غلط کردن بیوفته مردک بیشعور

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

آخ قلبم مچاله شد از غصه‌ی پدرت و نامردی شوهرت،

ولی باید بهش میگفتی منکه پدر مادر دارم ولی اگه تورو مثل حیوون خونگی باهات رفتار کردن که به پدر مادر بگی صاحب من و مثل خودت نبین

زهد ریایی،جهل مقدس...