2777
2789
عنوان

علت افتادن مهر کسی ب دلمون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 39 پست
شما لطف دارین ممنون🖤😈

فدات😘

🤩من دختری از تبار بلوچستانم 😍یه دختر پر انرژی شاد و شنگول 😍.  میشه برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستی🥺فرستادی بگو منم برات بفرستم😘. راستی نی نی سایتی ها خیلی دوستون دارم😜. ماچ به کله هاتون😝😽😽

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا زدگی

بخواد بد بختت کنه این روشو در پیش میگیره خدا ژون

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  

کاش مهر من بیفته ب دل کراشم بگو آمیییین 😅😅

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
خدا زدگی بخواد بد بختت کنه این روشو در پیش میگیره خدا ژون

ینی چی 😐😐😐😐😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
اینجا گفتم علتشو :) ... هم حس خوبیه هم بد... https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId= ...

یعنی رفتارش ضدو نقیض باشه؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

ینی چی 😐😐😐😐😐

علاقه شروع بدبختی است به طور خلاصه

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  
اینجا گفتم علتشو :) ... هم حس خوبیه هم بد... https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId= ...

چ قلم خوبی داری🤍

موافقم..دقیقا همینطوره:)

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤