2777
2789
عنوان

دکتردانایی تبریز

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 22 پست
نه دکترتقوی رو رفتم بااینکه میدونست تنبلی دارم گفت برو هروقت باردارشدی بیا منم دوباره بعدیه مدت رفتم ...

دکتر درگاهی خیلی عالیه البته برای نازایی نمیدونم 

یکی از فامیلای ما  باردار بود پریودم میشدهیچ ازمایش و سونوی بچه رو نشون نمیداد همه میگفتن کیست ولی دکتر درگاهی فقط دست زد به شکمش گفت  نه این بچس دست نزنید بهش الان ماشاالله ۱۶ سالشه 

من تعریف دکتر خان اقا پناهی و برای نازایی خیلی شنیدم و خیلیا جواب گرفتن ازش

دکتر درگاهی خیلی عالیه البته برای نازایی نمیدونم  یکی از فامیلای ما  باردار بود پریودم می ...

خان آقا پناهی میگن روشش قدیمی شده و جدیدا کسی ازش تعریف نمیکنه انگار اخلاقشم تنده و کسی راضی نیس ازش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر درگاهی خیلی عالیه البته برای نازایی نمیدونم  یکی از فامیلای ما  باردار بود پریودم می ...

مشکل اصلیم سقط مکرره میخوام دکتری برم که بعداینکه باردارشدم تشخیص و داروش خوب باشه دوباره سقط نشه 

مشکل اصلیم سقط مکرره میخوام دکتری برم که بعداینکه باردارشدم تشخیص و داروش خوب باشه دوباره سقط نشه&nb ...

انشاالله نمیشه

چندبار سقط کردی؟

معمولا بعد سقط دوم بقایا رو میفرستن پاتولوژی علت دقیق و مشخص میکنن