2777
2789

من پدرمادرم هردوبازنشستن من خرید خورد و خوراک انجام میدم و اشپزی میکنم چون پیره مامانم نمیتونه از حقوق هردوشون این ماه کلا 2.5 مونده برای خورد و خوراکمون 5 نفریم گاهی وقتا مهمونم داریم برادرم با زنش الان چیکارش کنیم اینو به کجا بزنیم همه حقوقشون جای قرض رفت این ماه 

شما چجور صرفه جویی میکنید؟

الان نمیدونم چی بخرم با این گوشت بخرم مرغ بخرم برنج نداریم همه چی تموم کردیم چجور بخرم باهام ارزون بیوفته شما چطور صرفه جویی میکنید توی پول  و مواد غذایی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با نخوردن 😑

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

از جاهایی خرید کن که ارزونتر است، بیشترم غذاهای نونی مصرف کنید این ماه وماکارانی، برنج رو کمتر کنید، چیزای غیر ضروری نخر، میوه وصیفی جات رو از تره بار بخر

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

یعنی تا اخر آذر؟ درواقع ۱۸ روز پیش رو؟

۵ ۶ کیلو برنج پاکستانی از اون کیلویی ۴۰ تومنی ها بگیر که بو اینا نمیده. ۲۰۰ برای برنج بذار کنار

دو تا مرغ بخر ؛ من برای کتلت مرغ وقتی چرخ میکنم خیلی زیادتر مصرف میشه؛ یکیش رو یک وعده بخورید یکیش رو چرخ کن دو وعده

بعد میرزاقاسمی اینا درست کن با بادمجون؛ یه روز کوکو یه روز آش ؛ که برنج سیو بشه

انشاله میرسونی

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):

این ماه ی پنج کیلو برنج هندی بخرید فک کنم بشه سیصد چهارصد اون دو تومن ی تومن بدید گوشت پونصد مرغ پونصد م روغن اینا 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

چقد سخت😢

ما هم ٥ نفریم,بابام بازنشسته

ولی ٥٧٠٠ حقوقمونه

بیستم به بعد هم ١٥٠٠ یارانه میاد

اگه شهرستانی,سخته ولی میشه مدیریت کرد

برنج بخر..مرغ هم یه دونه

این ماه مراعات کنید,,برادرتون خودش باید درک کنه,کمک خرج نیست,باری روی دوش نباشه

اگه مغازه ای آشنا دارید ازشون قرض بگیرید خیلی زود تسویه کنید

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

بیشتر سبزیجات بذار یا خوراک،مثلا خوراک سیب زمینی،دمی گوجه،ماکارانی با سویا،سیب زمینی آبپز،کوکو،برنج هم نیم دانه بگیر یا لاشه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.