2777
2789

عروس هلندیم یبوست گرفته 

دیدم زور میزنه و مخرجش دل دل میزنه و مدفوع رو هم دیدم که دفع نشد

کلا حس میکنم چند وقتی هست که مدفوع خشک و کوچک تر و کمتر شده.

با مامان بابایی که اصلا نمیبرنش دامپزشک چی کار میتونم بکنم براش؟

خودشم خیلی خیلی بد غذاست . یعنی هیچی نمیتونم بهش زور کنم بخوره به جز دونه های خودش🤕

♡~God knows the best
روغن زیتون بده بخوره. با قطره چکون بده یا دونه هاشو با روغن زیتون چرب کن بزار بخوره

ممنونم

یه سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم کمک کنید پروبیوتیک میگن برای یبوست خوبه میدونین با چه فاصله ای باید بهش بدم؟ و بعدچند ساعت یه بار ایش باید عوض شه؟ 

♡~God knows the best

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم یه سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم کمک کنید پروبیوتیک میگن برای یبوست خوبه میدونین با چه فاصله ...

سلام یه گروه پرسش وپاسخ عروس هلندی هست راجب بیماری ها سوال میکنن وجواب داده میشه احتمالا بگن از مدفوعش عکس بفرستی ،لینکشو میزارم شاید مشکلت حل شه https://t.me/manocher1330

ممنونم یه سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم کمک کنید پروبیوتیک میگن برای یبوست خوبه میدونین با چه فاصله ...

ببین اونا یکم ریسکیه باید دکتر تجویز کنه. اگه میتونی به یه دامپزشک زنگ بزن تلفنی بپرس بگو شرایط اوردنشو ندارم. پول ویزیتم کارت به کارت کن. اگه خواستی من از نظر مالی ساپورت میکنم. چون درک میکنم خانواده همکاری نمیکنن شرایطتت چجوریه 

ببین اونا یکم ریسکیه باید دکتر تجویز کنه. اگه میتونی به یه دامپزشک زنگ بزن تلفنی بپرس بگو شرایط اورد ...

خیلی خیلی ممنون باشه ان شا ا... بتونم تماس بگیرم.

ممنونم از پیشنهادتون خودم یه کاریش میکنم🙏🙏🙏🌹

♡~God knows the best

سلام وقت بخیر من عروس هلندیم‌الان ۱‌ساعته نمیتونه دستشویی کنه پالت مخصوص و دان مخلوطی بهش دادم کتان هم که میخوره همیشه گندمم دیشب براش پختم الان مقداری سرکه سسب هم داخل آبش ریختم دیگه چیکار کنم ؟؟؟ 

تروخدا راهنمایی کنید این پرنده جونه منه 😔😔😔

الان یک ساعته دارم دق میکنم 😑