2777
2789
عنوان

بچها هم فکری بهم میدین؟؟؟

280 بازدید | 7 پست

من ازوقتی نتا قط شده حتی ف ل ت ر پولی نداختم ۲۰۰ تمن گوگل پلیر ا ی نستا بالا نمیاد 

گوشیم بردم‌گفتن از گوشیت مدلش 

باید گوشی بخری 

الان نمیتونم گوشی بخرم 

ولی اگر وایفا بخرم ۱۷۰۰ میشه برم ای ن ستا 

بنظرتون ارزش داره؟ 

برای رفتن ان ستا انقد هزینه کنم؟

البته گوگل پلیرم هم کار نمیکنه که با وایفا اوکی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟ هزینشم نهایت من ۵۰۰ میدم رلم بقیه شو میده البته گفته همش خودش میخره میخوام ببنم ارزش داره انقد هزینه کردن ؟ 

من ۲۴ ساعت خونم هیج کاری برا انجام دادن ندارم تفریحم فقط گوشیه

وای فای بخر،تفریح دیگه که نداری زمستان هم که آدم کمتر بیرون میره

دستت درد نکنه امیدوارم کردی 

هیچ کس نیومد تاپیک 

بنظرت ب رلم نصف هزینه رو بدم یا نه؟؟ 

اصرار داره خودش بخره ولی من‌گفتم حداقل ی خورده بدم البته در ماه خبلی خرج میکنخ که ای مبلغ گم توش ولی نمیدونم دودلم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستت درد نکنه امیدوارم کردی  هیچ کس نیومد تاپیک  بنظرت ب رلم نصف هزینه رو بدم یا نه؟؟&nb ...

یا همه هزینه رو خودت بده یا چون باهاش در تماسی و مرتب از نت استفاده میکنی از پیشنهادش استفاده کن قبول کن خودش بده