سلام خانم های گل.میشه بیاین همه نظر بدین.تو رو خدا منو از نگرانی در بیارین.😭😥
پسرم یازده ماهه.ضض هفت ماه و نیمه بود سینه خیز رفت و هشت ماهگی نشست و از نه ماهگی چهار ست و پا رفت .واکنشش به اسمش خوبه من و باباشو میشناسه و دست دستی و سر سری میکنه و با آهنگ میرقصه خودشو تکون میده. یه هفته ای بود که وقتی من و باباش سرفه میکردم از ما تقلید میکرد و سرفه میکرد که یادش رفت .الان اشاره به چیزی نمیکنه وقتی میگم بابا کو نگاهش نمیکنه و اینکه بگم توپت کو نگاهش نمیکنه و یعنی اشاره نداره .ولی خب بازی میکنه با اسباب بازی هاش کنار مبل می ایسته ولی قدم برنمیداره همیشه رو پنجه هست وقتی تاتی میکنه و حتی وقتی می ایسته.چیزی دستش بدم بگم بده بعضی وقتا میده .اسباب بازی رو قایم کنم زیر پتو کنار میزنه پتو رو پیدا میکنه اسباب بازی رو .عاشق بازی با بچه ها هست .ارتباط چشمی خوبی داره و خوش خنده هست غریبه ببینه اولش کمی غریبی میکنه ولی بعدش خوب میشه چیزی که نگرانم کرده اینه که اشاره نداره حرف نمیزنه بگه ماما و بابا.ولی آواسازی خیلی داره .همیشه با خودش حرف میزنه ولی خب هنوز منو مخاطب قرار نمیده.بهدنظرتچن طبیعی هست ؟؟تو رو خدا خواهرانه راهنماییم کنید .اینکه اشاره نداره طبیعی هست ؟؟اینکه میگم بابا کو نگاهش نمیکنه طبیعی هست ؟اینم بگم هنوز نمیتونه با انگشت شصت و اشاره مثل ماها شب کوچیکرو برداره .نگرانم خیلی 😥😥😥😥😥
به نظر شما طبیعی هست تو رو خدا خواهرانه راهنماییم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشکلی نداره گلم شاید خیلی تو خونتون رفت آمد هست چهره هارو به خوبی نمیتونه تشخیص بده اما با شنوایی میفهمه که چهره ها هم اصلا مهم نیست به مرور زمان میشناسه دختر خودمم اینجوری بود مثلا میگفت مامان کو شوهرمو نگاه میکرد یا اسباب بازیشو بعدا درست شد
با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم...کردم انگار که درست نمیشود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....
عزیزم بچه خواهر شوهرم یک سال و ده روزشه تازه آروم آروم ماما بابا میگه،
یا هفته هم هست میتونه چند گام بدون کمک برداره،
نگران نباش، کلا رشد بچه ها با هم متفاوته، یکی به سالگی حرف میزنه یکی 15 ماهگی،
یکی 6 ماهگی دندون در میاره یکی 8 ماهگی
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان 28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم