2777
2789
عنوان

درد و دل

74 بازدید | 15 پست

امیدوارم قسمت هیچ کدومتون نباشه که مدیر یا معاون فامیلتون باشه درسته الان یه سری میان میگن : نه بابا یه آرزو خیلی بزرگه یا شانس زیادی دارم درسته یه مزایایی داره ولی خب معایبش خیلی اذیت کننده است.........

درسته

🤩من دختری از تبار بلوچستانم 😍یه دختر پر انرژی شاد و شنگول 😍.  میشه برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستی🥺فرستادی بگو منم برات بفرستم😘. راستی نی نی سایتی ها خیلی دوستون دارم😜. ماچ به کله هاتون😝😽😽

کلا با فامیل کار نمیکنم من

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم حتما

امروز سه تا از بچه ها گوشی با خودشون آورده بودند مدرسه بعد یکی شون اول اومد به مامانش زنگ زد که مدیر باهاش کار داره و باید بیاد دفتر بعد تا منتظر موندیم تا معلم بیاد اومد لایو اینستاگرام گرفت و کلی رقصیدند و آواز خوندند ولی من و دوستم رفته بودیم اون ور وایستاده بودیم تو لایو نیافت ایم زنگ بعد بعد نمی دونم کی رفته بود که فلان کس گوشی آورده بعد مدیر اومد بالا (مدیر فامیل نزدیکمونه) گفت کیف فلان کس (همون کسی که گوشی آورده بود) کجاست ؟ همون نفر رفته بود زنگ تفریح و هنوز بالا نیومده بود بچه ها گفتن خودش پایینه ولی مدیر پرسید که کیفش کجاست بچه ها نشون دادند و رفت از کیفش گوشیش رو برداشت و برد ولی خود اون  که گوشی آورده بود متوجه نشد اومد بالا بچه ها بهش گفتن مدیر اومد برد اونم فوری رفت از یکی از بچه ها که گوشی داشت رفت قرض گرفت که همون لحظه معلم اومد اونم دستشویی رو بهونه کرد و رفت پایین و زنگ زد ولی یادش رفت به مدیر بگه بیاید گوشیش رو پس بده وقتی اومد بالا دید یادش رفته از معلم اجازه گرفت که اون و من (چون من فامیلم با مدیر ) بریم وساطت کنیم گوشی رو پس بده بعد رفتیم و گفت پس نمی دم بعد اونم گفت خانم فقط من نیاوردم اون ۲ نفر هم آوردن بعد مدیر هم فوری رفت به معاون گفت و معاونمون رفت بالا ما هم رفتیم گوشی اون دو نفر رو گرفت و اون یکی به شدت گریه می کرد می گفت تو رو خدا خانواده ام حساسن اگه بفهمن من گوشی بردم این چیزا میشه بعد همه فکر می کردن من اولی رو  دادم چون من فامیلم با مدیر و همه نگاه ها به سمت من بود منم اعصابم خورد شده بود که چرا مدیر باید با من فامیل باشه و  همه به من شک داشته باشند من به اونی که گریه می کرد گفتم اون یکی گفت و من نگفتم و برای هر سه تا اونا گفتن که تا تیر ماه موبایل هاتون رو پس نمی دیم و همه هی به من می گفتن فامیلتون نباید می ا‌ومد گوشی اونو رو بی اجازه ور می داشت برای چی این کار رو می کرد مگه قانون به اون اجازه رو داده و من رو هی مقصر می دونستند خیلی اعصابم خورده دارم میترکم واییییییییییی خدا ........

امروز سه تا از بچه ها گوشی با خودشون آورده بودند مدرسه بعد یکی شون اول اومد به مامانش زنگ زد که مدیر ...

بیخیال خواهر جون اومااشتباه کردن میخواستن گوشی نیارن حالاهم نگران نباش اوناتاتیرنگه نمیدارن گوشی روبه پدرومادرشون زنگ میزنن تعهدمیگیرن گوشیاشونو پس میدن نگران نباش عزیزم

باشه چشم برم ببینم چی میشه

آره بلاخره فامیلتون مدیر هستش شما که نرفتی سخن چینی کنی یا چیزی نترس چیزی بهت گفتن بگو وظیفه من  نیس کاری داشتی با مدیر صحبت کن نه با من

من رفتم،چونکه..بدونم منم خوشمیگذره..