2777
2789

بچه ها ما ی اکیپی داریم ۸ نفریم بعد  اونا رفیقای شوهرم با خانوماشون  هستن  دوسه روز پیش زنگ زدن گفتن بیاین بریم بیرون یزره بگردیم بعد ماهم قبول کردیم بعد رفتیم بیرون ی جا چمن زار بود  نشستیم یزره حرف اینا زدیم بعد من اونموقع چیزه مشکوکی ندیدم از شوهرم ولی وقتی که داشتیم وسایلارو جمع میکردیم تو ماشین که برگردیم ی لحظه خانومه یکی از مردا اونطرف ماشین وایساده بود شوهرِ منم ی طرف ماشین ی لحظه من حواسم ب اونور بود یهو برگشتم دیدم شوهرم قشنگ زل زده تو چشمای زنه اونم همینجوری داره نگا میکنه بعد قشنگ ۸ ثانیه اینا همینجوری نگاش کرد بخدا خیلی حالم بد شد نظرتون چیه بنظرتون چش داره بهش ؟

ببخشید طولانی شد خوشحال میشم نظراتتون رو بگید راهنماییم کنید🙃

باز زیر نظر داشته باش

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

۸ ثانیه اونقدرا طولانی نیست که بشه از رو متن تاپیک قضاوتی کنم پس نمیدونم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا وقتی کسی توجهشون جلب کنه خیلی ناشی رفتار میکنن و اگه یکم زرنگ باشی متوجه میشی

حالا  که متوجه  رفتار مشکوکی  نشدی  صرفا یه نگاه نمیتونه نشونه چیزی باشه

و لطفا در موردش باهاش حرف نزن که  بدتر کشش پیدا می‌کنه

باز زیر نظر داشته باش

یبارهم رفته بودیم مسافرت با همینا بعد اونجا من از خودم ی فیلمی گرفتم با همین دختره بعد داشتیم دابسمش درست میکردیم یهو آهنگ قطع شد من داشتم آهنگ رو درست میکردم همون لحظه هم گوشی داشت فیلم ضبط میکرد بعد یهو دیدم دختره همینجوری زاده برگشت پشتشو نگا کرد شوهرم اون پشت بود بازم نگاهشون افتاد بهم

یبارهم رفته بودیم مسافرت با همینا بعد اونجا من از خودم ی فیلمی گرفتم با همین دختره بعد داشتیم دابسمش ...

مشکوکه پس

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بهش یه پیشنهاد واسه آخر این هفته بده

بگو با این دوستت و خانواده ش بریم یا مثلا احسان و خانومش؟؟ 

ببین کدومو انتخاب میکنه... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400